Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a ruha?
A képen nem én vagyok, hanem korábbi viselői, így nekem nem lenne rövid a ruha. Tényleg egy vidéki szaloné a ruha, ott varrták.
Szeretnék egyszerű, szép és olcsó ruhát. Nekem ez eddig tetszett. De azt sem szeretném, ha megszólnának a vendégek. Milyet javasolnátok e helyett?
Olyan 12 egy tucat szerintem,
de kb mindenkinek ilyen mellvonalas ruhája van csak a minta változik rajta :D
Ha megígéred, hogy nem ilyen randa cipővel veszed fel, akkor oké.
A templomba minimum egy stóla azért elkél....
A templomban attól függ, van akinek az is elég, ha a fátylat a válladra teszed, de van aki komolyan veszi, hogy valami kell a válladra.
Amúgy szerintem az túlzás, hogy a mellrésze elmaradott, csak azért, mert magasabban záródik. Én kifejezetten keresetem a magasan záródóakat, mert a normál méretű és nem lógós melleimnél egyfolytában attól féltem a többiben, hogy ki fognak kandikálni, ha fel emelem a karom, hátra dobom a csokrom stb. Csak ezért viszont nem választottam volna nyakba akasztósat stb. mert az nem állt volna jól.
Amúgy a 73%-osnak semmi se jó, bármilyen ruha van belinkelve, múltkor egy La Sposa ruhára kezdte el írogatni, kínai meg olcsó anyagokból van biztos.
Linkelek neked szép, olcsó, és egyszerű ruhákat, ha nem baj:
[link] (eladási ár 40!)
[link] (szintén)
[link] (eladási: 30!)
Ez most csak pár példa volt, amit az első megnyitott oldalon találtam... Rengeteg szalonnál kezdődnek a kölcsönzési árak 30-40 körül, érdemes körülnézni, és az akciókat is figyelni
Jaj, ez nagyon ronda! Igen, nagy gagyinak néz ki, kifejezetten cikis. Ne ezt válasszd, kérlek!
Fogalmam sincs, mennyi most egy ruha bérlése, gondolom low budget megoldás kell, ezért szétnéztem és ezt találtam a vaterán, igaz nem egyszerű, nem szolíd, de a képeken jól mutat.:)
Szerintem nagyon szép. Nyilván rád igazítva jobb, meg a fotó sem ad vissza mindent. Egyszerű és nagyszerű :-)
Ja igen. Semmi esetre sem gagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!