Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Szerinted jó minőségű vagy olcsónak tűnik?

2013. jan. 31. 15:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A képen nem én vagyok, hanem korábbi viselői, így nekem nem lenne rövid a ruha. Tényleg egy vidéki szaloné a ruha, ott varrták.

Szeretnék egyszerű, szép és olcsó ruhát. Nekem ez eddig tetszett. De azt sem szeretném, ha megszólnának a vendégek. Milyet javasolnátok e helyett?

2013. jan. 31. 16:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 12 egy tucat szerintem,

de kb mindenkinek ilyen mellvonalas ruhája van csak a minta változik rajta :D

2013. jan. 31. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha megígéred, hogy nem ilyen randa cipővel veszed fel, akkor oké.

A templomba minimum egy stóla azért elkél....

2013. jan. 31. 16:29
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

A templomban attól függ, van akinek az is elég, ha a fátylat a válladra teszed, de van aki komolyan veszi, hogy valami kell a válladra.

Amúgy szerintem az túlzás, hogy a mellrésze elmaradott, csak azért, mert magasabban záródik. Én kifejezetten keresetem a magasan záródóakat, mert a normál méretű és nem lógós melleimnél egyfolytában attól féltem a többiben, hogy ki fognak kandikálni, ha fel emelem a karom, hátra dobom a csokrom stb. Csak ezért viszont nem választottam volna nyakba akasztósat stb. mert az nem állt volna jól.

Amúgy a 73%-osnak semmi se jó, bármilyen ruha van belinkelve, múltkor egy La Sposa ruhára kezdte el írogatni, kínai meg olcsó anyagokból van biztos.

2013. jan. 31. 16:54
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Linkelek neked szép, olcsó, és egyszerű ruhákat, ha nem baj:

[link]

[link] (eladási ár 40!)

[link] (szintén)

[link] (eladási: 30!)

Ez most csak pár példa volt, amit az első megnyitott oldalon találtam... Rengeteg szalonnál kezdődnek a kölcsönzési árak 30-40 körül, érdemes körülnézni, és az akciókat is figyelni

2013. jan. 31. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Jaj, ez nagyon ronda! Igen, nagy gagyinak néz ki, kifejezetten cikis. Ne ezt válasszd, kérlek!

Fogalmam sincs, mennyi most egy ruha bérlése, gondolom low budget megoldás kell, ezért szétnéztem és ezt találtam a vaterán, igaz nem egyszerű, nem szolíd, de a képeken jól mutat.:)

[link]

2013. febr. 1. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Jézusom utolsó, amit linkeltél neki az egy lopott katalógus kép, Kínában varrják szarul, szar anyagokból és köze se lesz ahhoz, amit a képen látsz... Ez lenne csak az igazán drága ruha, mert mindjárt mehetne venni másikat, a Kínaiak meg nem veszik ám vissza a hulladékot, amit küldenek.
2013. febr. 2. 02:58
 18/19 anonim ***** válasza:
A 17-esnek igaza van.
2013. febr. 2. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép. Nyilván rád igazítva jobb, meg a fotó sem ad vissza mindent. Egyszerű és nagyszerű :-)

Ja igen. Semmi esetre sem gagyi

2013. febr. 4. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!