Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek melyik ruha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik ruha tetszik jobban?

2013. febr. 6. 10:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%
helóka, nekem az első tetszik a legjobban, aaaaannyira bájos! :) amúgy szerintem mindegyik gyönyörű, de a műsik kettővel van egy kis bajom: a 2. nekem túl dagályos, mint vmi anyacárnő, túl fenséges nekem, kb mintha Viktória királynőt látnám, aki most leuralja az egész Indiai szubkontinenst. a fényes anyag is a birodalom mindenható ura képet erősíti bennem. a 3.-nál meg az a bajom h az eleje túl egyszerű, a hátulja a csupasz hátakkal meg szexi. egy menyasszony ne legyen szexi! (in máj oppinion) legyen elragadó, gyönyörű, ártatlan, mint egy kis cinege a kezedben, ne falják fel az oltár előtt a férfiszemek! nagyon tetszik az elsőben az a húzott anyag meg a virágok, meg h nem annyira terebélyes. megpróbáltam elképzelni a bolero nélkül, sztem úgy is ez a legjobb. de igazából mindegyik szép, tényleg, bármelyiket is választod nem fogsz nagyon mellényúlni. amikor megláttam a kérdést féltem h vmi nagyon durvák lesznek! :D
2013. febr. 6. 10:40
 12/38 anonim ***** válasza:
72%
An 2. mert nekem egy menyasszonyi ruha a terebélyes szoknyát jelenti.Plusz ezt fel merném venni, a másik kettőhöz nincs jó alakom. Az első így képen nagyon szép, de élőben lehet, hogy bénának találnám a sok virágot. A harmadik meg felül túl egyszerű, szerintem.
2013. febr. 6. 10:44
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első! :) Az enyém is hasonló..
2013. febr. 6. 10:47
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
A 3. a legszebb, aztán első és utolsó a második... Az a giccs az oldalán borzalmas és az anyaga is csúnyának tűnik. Az egésznek gagyi hatása van, ha márka, ha nem.
2013. febr. 6. 10:50
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Igazából nekem is az első nyerte meg a tetszésemet a legjobban. Csak kell egy kis megerősítés, hogy más is szépnek találja-e, nemcsak én:)) Aranyosak vagytok, köszönöm!
2013. febr. 6. 10:53
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 1. és a 3. tetszik. A 2.nak nem tetszik a felső része.
2013. febr. 6. 10:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Elso csini fiatalos nem tucat
2013. febr. 6. 11:16
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Az első egyszerűen csodálatos!!!! A sorrendben a következő a 3-am, aztán végül a kettes. Ez utóbbi nekem valamiért nem tetszik. Nem illik a felső rész az alsóhoz. Olyan.....kusza....össze-vissza! De az első álomszép!
2013. febr. 6. 11:25
 19/38 anonim ***** válasza:

1. :)

A második tucat, mindenkinek olyan van, a harmadik meg túl kevés.

2013. febr. 6. 11:54
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
Nekem csak a második tetszik, a másik kettő nem az én stílusom. A második viszont gyönyörű. De ezzel az anyaggal vigyázz, ha valóban másolatot kapsz valahol, akkor nagyon olcsó hatású fényes taft szerű anyagot sózhatnak rád, ami nagyon csúnya lesz.
2013. febr. 6. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!