Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mondjam meg a virágosnak, hogy menyasszonyi csokor lesz vagy ne? Előre meg kell rendelni?
Én se esküvőre rendeltem.Annyit mondtam hogy tartósítsa,mert messzire viszem,tudjam utaztatni.
így lett szép rózsacsokrom diszitéssel 3ezerből.
Reggel mentünk érte,már fehér ruhában,virágos levegőt se kapott,hogy de nem mondtam hogy menyasszonyi csokor,az nem ilyen,az nem ennyibe kerül,blabla.Mint kiderült,menyasszonyi csokornak 12ezer lett volna :)
Én azt mondtam hogy 5000 ezer forintot szánok a menyasszonyi csokromra. Fehér rózsából legyen, valami kis lila virággal mert az a fő szín az esküvőmön.Ne legyen nagy és nehéz a csokor.És folytattam tovább hogy mennyi kitűzőt, 2 ezerért egy koszorúslány csokrot egy 12 éves kislánynak,mennyi szülőköszöntőt, ami egyszálas legyen szintén fehér rózsából.
Az előző nő akinél csináltattam volna 60 ezer előleget kért.Na azért 60 ezret virágra nem adok ki, főleg hogy utána kidobjuk.Másra nem sajnáltam de erre igen.
Amúgy a csokrom nagyon szuper lett, meg voltam elégedve.
Szóval ha megmondod mennyit szánsz rá akkor nincs gond.Azt meg meg kell mondani hogy esküvőre mert sokat számít.
Biztosan le leszek pontozva, de nem értelek Benneteket!
Egy "sima" csokorhoz (ballagás, szülinap, csak úgy nőnek) nem kell olyan faxnisnak lennie, mint egy esküvőre, ahol extra frissnek kell lennie, reggeltől legalább éjfélig azért illik szépnek lennie, kibírni 2 ceremóniát, a fotózást, az utaztatást, a lagzit stb. Pl. egy rendesen megcsinált esküvői csokornál olykor kell tartósítás (pl. "lakkot" fújni, csillámot, akármi), a vőlegény kitűzőjéhez néha illesztenek pici fiolát, hogy az is bírja, valamint az autódísznek extra biztosnak és biztonságosnak kell lennie plusz rögzítésekkel, puha hátlappal, ami a motorházra kerül... Illetve egy-két menyasszony el van szállva: rendes csokor kell, de amazonasi levendulából meg himalajai zergerágóból - most mondtam valamit... és azért legyen ám 5000 ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!