Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 ezer Ft egy menyasszonyi csokor?!
Tegnap kissé lehidaltam, amikor a virágos közölte velem, hogy ha szép, kör alakú menyasszonyi csokrot akarok (megjegyzem: mindenféle csicsás körítés, gyöngyök, tollak, kristályok nélkül, csak a virág) hortenziából, rózsából, 1-2 orchideából, akkor 20-25 E Ft-ra számítsak.
Reális ez az ár? Mellesleg kisvárosban élünk Kelet-Mo-n.
Ja, és Hollandiából hozzák a virágot. Ez mindenhol így van? Mert akkor nem csodálkozom, hogy drága, ilyen messziről... Keressek másik virágost, vagy máshol is ilyen horribilis összegekkel fogok találkozni? Egy rózsa 300 Ft, egy kála 7-800?
Én adtam. Meg is bántam. A hajam majd ki szaggattam... Azért bíztam profira, hogy olyan legyen, amilyet elképzeltem. Erre a külön e célra rendelt fehér rózsa sárga volt. Köszi szépen... a pénzt persze elkérte.
Felé sem néztem többet, és jól elrontotta a hangulatot.
Ahogyan az első írja!
Menj el máshova, rendelj máshol, de a világért se áruld el, hogy menyasszonyi csokor lesz.
Ha mindenáron tudni akarja hogy milyen alkalom, mondd, hogy névnapi, vagy nagyidnak stb. Kb. egyharmadát megspórolod, és ugyanolyan szép lesz!
Off:
Nem értem, hogy értitek ezt a dolgot, hogy ne mondja meg, hogy menya csokor lesz? (már többször olvastam) Bár valóban extra költséges a menya csokor, de tudtommal annak a virágait lefújják valamivel, amitől tartósabb lesz a virág, illetve nem hagyományos celofánba, vagy papírban van. Talán valami műanyag valamibe szokták beletenni, hogy ne fogjon a virág. ???
Én mikor szerveztem az esküvőmeg, lecseréltem a dekoratőrt, a virágos és a DJ-t, egyszerűen nem éreztem reálisnak az árat. Kicsit pofátlan volt, hiszen szóban már megegyeztünk és később derültek ki a "mellékköltségek", de nem érdekelt.
És ezekkel igen komoly összegeket spóroltam, ahogy a végén kiszámoltam.
Szerintem is válts!
Az enyém 10000 Ft volt. Szülőköszöntő és autódísz csokrot is onnan rendeltünk. És a kitűzőket/kardíszeket ajándékba adta...
Rengeteg,ennyiért mindenféle csicsá csokrot szoktak.
Én nem mondtam meg hogy esküvőre lesz.
Csokrot kértem,és azt mondtam messzire viszem,tegye tartóssá.Gyönyörű rózsacsokrom lett nagyon szép diszitéssel 6ezerből,reggel elhoztuk,hajnalig a közelemben volt,nem hervadt a 35-37 fok ellenére.Majd a kiszáritást is jól birta.
Elsőre más virágosnál megmondtam mire kell a csokor,20 alatt gagyi csokrot se adtak volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!