Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki készítette az esküvői sminketeket?
Nekem ekcémás a képem, így magamnak készítettem a sminket :)
Alapozó és hasonlók sajnos szóba sem jöhettek, szimplán szemceruzával, szemfestékkel, spirállal, szájfénnyel és egy minimális korrektorral tudtam dolgozni.
Úgy érzem jól sikerült a dolog, elég kis szolid volt, alig látszott, mégis kiemelt egy kicsit. :)
A próbasmink nagyon fontos! Igaz, én nem a saját esküvőmre, hanem alkalomra szerettem volna egy szép esti sminket, de a hófehér bőrömet konkrétan sárgára vakolta a kozmetikus, ami a szalon megvilágításában fel se tűnt, csak otthon. Hát, majdnem elájultam. Visszamentem, kihívtam az utcára, hogy nézze meg, ez sárga! És beismerte, hogy elrontotta, lemosta és tett fel egy másikat.
El kell mondani, hogy csak natúr sminket szeretnél, hogy ne csillogjon össze-vissza az arcod és szép legyen a bőröd és a szemed. Az se rossz, ha ismerős sminkel ki, de lehet, hogy venni kell 1-2 dolgot hozzá, amit nem igazán fogsz máskor használni, pl alapozó és púder (ha az ismerősnek más színű a bőre) és akkor már inkább a kozmetikus. Nagyon eltérő árak vannak felénk, érdemes szétnézni, referenciát kérni, ismerősöket megkérdezni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!