Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki készítette az esküvői sminketeket?
Én is gyakorlott vagyok sminkelés terén, de úgy döntöttem, hogy kozmetikussal sminkeltetek a nagy napon. Előtte több próba sminket is csináltunk és nagyon vadak voltak, nem is én voltam, így finoman elmondtam neki, hogy évek óta kitapasztaltam már nekem mi áll jól, és így meg úgy csinálja, nem haragudott meg és a végeredmény elképesztően jó lett, azóta is örömmel nézem a rólam készült képeket milyen jól nézek ki rajta, még az éjfél utániakon is, valószínű ha magamnak csináltam volna, nem lett volna ilyen tartós. ( nem volt maszk szerű sem, mert jó alapanyagokkal dolgozott)
Én mentem a szalonba ott csinálták a hajam is, felöltöztem egy közelben lakó rokonnál, és onnan egyből már a fotózásra vittek.
A korábbi fodrászom egyúttal kozmetikus is, ő csinálta meg a frizurámat és a sminket is. A hajat próbáltuk előtte (hosszú hajam volt, kontyot akartam), a sminket viszont nem, csak megbeszéltük előzetesen az elképzeléseimet.
Én elégedett voltam vele. Az első próbakonty viszont a férjemnek nagyon nem tetszett, így az esküvőre másmilyen lett.
Nem házhoz jött, hanem én mentem a szalonba, 2 utcára a lakásunktól.
Én egyáltalán nem sminkelek, max. ha olyan alkalom van, akkor szempilla spirál. Ez évente 4-5 alkalom, szóval gondolhatod mennyire értek én is a sminkeléshez :)
Van egy barátnőm, ő sminkes, rakott fel egy próbasminket, de nem volt az igazi. Végül úgy döntöttem, hogy a kozmetikusommal is teszek egy próbát, mellette döntöttem, nagyon jó sminket rakott fel. Szolid volt, visszafogott, de kiemelte, amit ki kellett. Nagyon jól éreztem benne magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!