Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek ki készítette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ki készítette az esküvői sminketeket?

Figyelt kérdés
Ha sminkes, akkor kijött a fodrászhoz/házhoz? Mennyit fizettetek? Elégedettek voltatok a végeredménnyel? Én a hétköznapokban sosem sminkelek (max szemceruza és spirál alkalomkor), így biztos, hogy nem tudom magamnak elkészíteni a sminkem, szóval találnom kéne egy hozzáértőt :S

2013. jan. 29. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én sem sminkelek, nem szerettem volna h túl erősen vagyok kifestve, illetve nem ismerek profi sminkest. A falubéli kozmetikus nagyon durva dolgokat művel, egy szép barátnőmet nagyon elmaszkosította, lehetett látni kokrétan hogy honnan indul az alapozó. szörnyű volt. ezt elkerülendő a leendő sógorasszonyom sminkelt, nagyon szolídan.
2013. jan. 29. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem szinházi sminkes sminkelt, házhoz jöttek a fodrásszal, olyan 20 000-ből megúsztam próbafrizurával, próbasminkkel együtt, de ez egy kisváros.
2013. jan. 29. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár jómagam kozmetikus vagyok, az esküvőm napján képtelen lettem volna magamat sminkelni. Ezért a szintén szakmabeli barátnőmet kértem meg rá. Természetesen házhoz jött, és ez egy nagyon kedves élmény volt mindkettőnk számára. Most az ő esküvőjére készülünk, és naná hogy én fogom sminkelni :)
2013. jan. 29. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fodrász barátnőm csinálta aznap a hajamat, sminkemet is. Házhoz is jött volna, ha kérem, de jobb volt inkább az ő házába menni, hiszen ott volt minden cucca meg a fodrász szalon. Fotózásokra, versenyekre is sminkel, csinál hajat, így tudtam, hogy jó lesz. 2500 ft-ot kért el az egészért (persze többet adtam). Előtte nap pedig a műkörmömet is megcsinálta.
2013. jan. 30. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sminkes vagyok, magamat sminkeltem.
2013. jan. 30. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Voltam próbasminken de borzalmas volt, mintha nem magamat láttam volna (nem jó értelemben), úgyhogy inkább magamnak csináltam meg. Előtte jó párszor gyakoroltam otthon, meg néztem videokat youtubeon különféle technikákról. Tök jól sikerült, szolid volt teljesen. Amit nem én csináltam az a tartós műszempilla volt, azt egy sminkes csaj csinálta előtte.
2013. jan. 30. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Imádok sminkelni, ez a hobbim, szóval magamnak csináltam. Évek óta gyakorlom, egyre jobb vagyok benne. Youtube és a sminkes blogok is nagyon sokat segítettek... Meg hát szeretem csinálni :)
2013. febr. 9. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyakorlott vagyok sminkelés terén, de úgy döntöttem, hogy kozmetikussal sminkeltetek a nagy napon. Előtte több próba sminket is csináltunk és nagyon vadak voltak, nem is én voltam, így finoman elmondtam neki, hogy évek óta kitapasztaltam már nekem mi áll jól, és így meg úgy csinálja, nem haragudott meg és a végeredmény elképesztően jó lett, azóta is örömmel nézem a rólam készült képeket milyen jól nézek ki rajta, még az éjfél utániakon is, valószínű ha magamnak csináltam volna, nem lett volna ilyen tartós. ( nem volt maszk szerű sem, mert jó alapanyagokkal dolgozott)

Én mentem a szalonba ott csinálták a hajam is, felöltöztem egy közelben lakó rokonnál, és onnan egyből már a fotózásra vittek.

2013. febr. 10. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi fodrászom egyúttal kozmetikus is, ő csinálta meg a frizurámat és a sminket is. A hajat próbáltuk előtte (hosszú hajam volt, kontyot akartam), a sminket viszont nem, csak megbeszéltük előzetesen az elképzeléseimet.

Én elégedett voltam vele. Az első próbakonty viszont a férjemnek nagyon nem tetszett, így az esküvőre másmilyen lett.

Nem házhoz jött, hanem én mentem a szalonba, 2 utcára a lakásunktól.

2013. febr. 10. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem sminkelek, max. ha olyan alkalom van, akkor szempilla spirál. Ez évente 4-5 alkalom, szóval gondolhatod mennyire értek én is a sminkeléshez :)

Van egy barátnőm, ő sminkes, rakott fel egy próbasminket, de nem volt az igazi. Végül úgy döntöttem, hogy a kozmetikusommal is teszek egy próbát, mellette döntöttem, nagyon jó sminket rakott fel. Szolid volt, visszafogott, de kiemelte, amit ki kellett. Nagyon jól éreztem benne magam.

2013. febr. 27. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!