Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az esküvői álomruhád?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az esküvői álomruhád? (Linket várok. )

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 09:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%

A "vilag vezeto tervezoi" nem az izlesukrol hiresek...

Nekem se a 3. , se a 9. valaszado alltal belinkelt ruhak nem tetszenek, de mivel izlesek es pofonok, nem szolom le egyiket sem, plane nem pontozom le, mert a pontozas hasznos ill. nem hasznos alapon mukodik, nem pedig tetszik nem tetszik alapon...

Nekem az ilyen stilusu ruhak tetszenek, ha "igazi" menyasszonyi ruharol van szo.:

[link]

[link]

[link]

1-2 voltam.

2013. jan. 29. 13:28
 22/36 anonim ***** válasza:
10%

A "vilag vezeto tervezoi" nem az izlesukrol hiresek...

Vagy csak te nem állsz olyan szinten, hogy elismerd, mi a művészet, és mi nem az. Valószínűleg nem véletlenül tartanak ott, ahol.

2013. jan. 29. 13:31
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Azert tartanak ott, mert a sznoboknak nem a szep kell, hanem a draga es kulonleges....
2013. jan. 29. 13:34
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
Igen,ha megnézzük a "vezető tervezők" ruháit mondjuk egy divatbemutatón, rögtön láthatjuk, hogy a többség hordhatatlan szörnyűség. Persze biztos van olyan, akinek azok is tetszenek.
2013. jan. 29. 13:37
 25/36 anonim ***** válasza:
70%

Én vagyok a 3-as most néztem vissza a fórumra és látom milyen vitát váltott ki itt az ízlés dolga :D

Szerintem is mindenkinek más tetszik, nekem azért jött be Kata ruhája, legalábbis valami hasonló stílusú lesz ha nem is ez, mert mi középkori stílusú esküvőt fogunk tartani, ahhoz pedig nem megy egy habos babos muffinruha, sem egy strasszos hercegnős.

De nekünk ez tetszik másoknak meg más :) én láttam már habos-babosban is nagyon szép menyasszonyt bár én nem venném fel, és én is bztos szép leszek egy középkorias esküvői ruhában amit varratok majd magamra :) ( nem feltétlenül Katával ) szóval emiatt kár veszekedni mindenkinek más tetszik és engem például nagyon érdekel mások izlése, lehet tanulni abból is :)

2013. jan. 29. 13:44
 26/36 anonim ***** válasza:

álomruha:

[link]

sajnos nem ebben mentem férjhez

2013. jan. 29. 16:48
 27/36 anonim ***** válasza:
93%

[link]

[link]

[link]

[link]

Biztosan le fogtok pontozni,mert ezek nem hagyományos ruhák.Az álmom egy egyszerű szertartás,egy tóparton,a nyári melegben.Számomra tökéletes lenne oda egy ilyen stílusú rövid menyasszonyi ruha.Nem tudom magam elképzelni habobbabos ruhában :) Nagyon tetszik még az elől rövid,hátul hosszú fazonú ruha,de olyanról most nem találtam jó képet.

2013. jan. 29. 17:14
 28/36 anonim ***** válasza:
Kérdező neked?
2013. jan. 29. 20:25
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ebben mondok igent:)

2013. jan. 30. 07:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ez nagyon szép ruha. :)
2013. jan. 30. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!