Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvöi ruhák milyen ártol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Esküvöi ruhák milyen ártol kezdödnek?

Figyelt kérdés
Csak tudakozom hogy ha alkalom lenne rá mégis mi az az ár amiért már lehet venni egy esküvöi ruhát ? Vagy bérelni ?Hogy is van ez ,Akinek volt esküvöje irjon ,köszi
2013. jan. 25. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyet szeretnél.
2013. jan. 25. 11:07
 2/10 A kérdező kommentje:
hát egy igazi normális nem tul drága ruhát .
2013. jan. 25. 11:10
 3/10 eNerdzsy ***** válasza:

Bérlés nagyjából 50e.-től, vásárlás 150e.-től kezdődik.

Persze ez függ a helytől, minőségtől stb.

2013. jan. 25. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Az anyagáron és a mennyiségén, valamin a díszítettségén múlik az ár jórészt, szabásán meg az, mennyi anyag kell hozzá. A szabás és a díszítettség pedig a munkadíjat adja ki. Ebből következően egy nagy abroncsos, habos-uszályos csipkés ruha simán lehet a tízszerese is egy klasszikus estélyi fazonú, egyszerű díszítésű ruhának árban.
2013. jan. 25. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Bérelni 10ezertől már lehet elnyűtt darabokat.

A múltkor benéztem a hádába, ott is láttam 10-ért menyasszonyi ruhákat, egész jó állapotban voltak.

2013. jan. 25. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Én használtan vettem. Apród, vatera stb...tök jókat lehet találni. Engem nem zavart, hogy használt, hiszen kb fél órát van az emberen, rajtam legalábbis nem lesz sokáig. Nagyon szép, az előző tulajdonos több tízezerért vette, nekem 5000ft-ért odaadta! Sajnálta, hogy csak áll a szekrényben.
2013. jan. 25. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Én most 13 ezerért láttam a teszveszen egy álomszép ruhát. Igaz, nekem már volt esküvőm. Én netről rendeltem saját méretre. Ruha 28 volt, az adó 10500.
2013. jan. 25. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Gagyit 5 ezerért is vaterázhatsz. De ha minőségi, elegáns, új, és esetleg márkás ruhát akarsz (nem sznobságból, de van, aki kifejezetten a kedvenc tervezője ruháját akarja viselni, mást fel sem próbál, így gondoltam a márkásat), akkor 80-90 ezer alatt ne számíts rá, bár ezek már a kifutó darabok, amiket valószínűleg már már is hordott, és évekkel ezelőtti kollekciókból vannak. Ennyiért ha szerencséd van vehetsz is, de sok helyen inkább csak a bérlés kezdődik ennyiért. Én úgy gondolom, hogy az átlagos ár a bérlésnél 150-200 ezer forint, ha vásárolni szeretnél, akkor 300 ezer felett kell gondolkodni, nem ritkán fél millió körül. De persze határ a csillagos ég, egy barátnőmnek magyar tervezőtől volt ruhája és másfél millió forintba került. Egyedi tervezés volt, neki készítették külön, ilyet más szalonban nem talál senki.
2013. jan. 25. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsót erősíteném meg, én egy megyeszékhelyen lakok, bár az egész szervezésénél úgy tűnik, hogy itt nálunk elég olcsón vannak a dolgok és 98 ezer volt a legolcsóbb normális ruha, amit próbáltam. DE! Ez csak a ruha, ehhez jön még a fátyol, boleró, kiegészítők, menyecske.

Amiket kifutónak eladnak, leáraznak, arra már a szalonos is megmondta, hogy azok azok a ruhák, amiken már látni lehet, hogy már nem úgy mozog, még szép szép, de már nem olyan, azt kiárusítják, de ezek is 100-150 ezer forintok egy jobb helyen 100 alatt már tényleg nagyon meg kell nézni, hogy miért annyi.

Persze 120 ezerét adtak rám olyan is, ami ronda volt és piacos hatású, de azok az igazi ruhák, amik szép igényes részletekkel vannak díszítve, úgy áll, olyan a fűzője, mint amit tényleg műsorokban, katalógusokban látsz azok 100 ezer felett vannak kölcsönzésre, de ami már kicsit érdekesebb, bonyolultabb az 150 felett. Iszonyú drága! Van aki egy hónap alatt se keres annyit, és akkor még nincs kiegészítője, szóval nem csoda, hogy a kevésbé minőségi ruhák piaca is virágzik!

Azért az enyhe túlzás, hogy fél órát lesz rajtad, ha az nap van a fotózás, akkor lehet, hogy délelőtt felveszed és éjfélig abban vagy.

2013. jan. 26. 02:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem júliusban 65.000 Ft volt a bérlés, kisvárosban.
2013. jan. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!