Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az esküvői álomruhád? (Linket várok. )
9-es,elég tapló vagy nem gondolod?
Másnak tetszik az a ruha,te meg ilyen bunkó módon beszólsz.Nem tudom voltál e már a szalonban,én elárulom voltam,és nagyon szép ruháik vannak,és nem kínai minőség.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy tapló vagyok, de szerintem szabad véleménynyilvánítás van. Neked tetszik, szerintem pedig ronda.
Ahhoz, hogy megállapítsam, hogy aránytalan és előnytelen a szabása, műszaténból készült, nem kell ellátogatnom a szalonba, tisztán látszik a képről is. Az applikációkat sem minősíteném, melyek anyagban és színben is elütnek a ruha "elképzelésétől", valamint a fenti szimmetriát a szoknyán megtörve, össze-vissza helyezkednek el (egyébként a szoknya fodrozása is, mely végül egy orbitálisan hibás srég vágással végződik...)
A szalonról pedig annyit, hogy egy tisztességes eladó közzé teszi a ruha paramétereit, tervezőjét, anyagösszetételét, stb.. Olyannal szóba sem érdemes állni, aki ezt szégyelli.
A giccs fogalmával sajnos nem vagy tisztában.
Jelentése: ízléstelen, túldíszített, rossz minőségű termék. "Magát művészi alkotásnak feltüntető, értéktelen mű."
Mindez a te ruhádról elmondható, az általam linkeltekről nem. Egytől-egyik minőségi anyagokból, híres tervezők által összeállított modellek.
Én ebben a ruhában fogok férjhez menni márciusban:
Amikor felpróbáltam, szerelem volt első látásra, szerencsére jól állnak a sellő fazonú ruhák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!