Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az esküvői álomruhád?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az esküvői álomruhád? (Linket várok. )

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 09:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

3-as, igen sok a hülye. Amúgy nekem tetszik a te ruhád stílusa, és én felpontoztalak.

Nincs kifejezetten egy álomruhám, a 4-es válaszolóéhoz hasonlóan nagyon tetszenek:

[link]

[link]

Vagy ilyen:

[link]

2013. jan. 29. 11:29
 12/36 anonim ***** válasza:
68%

9-es,elég tapló vagy nem gondolod?

Másnak tetszik az a ruha,te meg ilyen bunkó módon beszólsz.Nem tudom voltál e már a szalonban,én elárulom voltam,és nagyon szép ruháik vannak,és nem kínai minőség.

2013. jan. 29. 11:58
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
Nos 9-es én meg téged pontoználak le,mert egy giccsparádénak tartom azokat a ruhákat,amiket linkeltél.De nem teszem,mert mindenkinek más a stílusa.Szóval szerintem,ne minősítsd le másokét csak azért mert nem karácsonyfának akarnak öltözni.Mindenkinek más tetszik.
2013. jan. 29. 12:03
 14/36 anonim ***** válasza:
33%

Igen, tisztában vagyok vele, hogy tapló vagyok, de szerintem szabad véleménynyilvánítás van. Neked tetszik, szerintem pedig ronda.

Ahhoz, hogy megállapítsam, hogy aránytalan és előnytelen a szabása, műszaténból készült, nem kell ellátogatnom a szalonba, tisztán látszik a képről is. Az applikációkat sem minősíteném, melyek anyagban és színben is elütnek a ruha "elképzelésétől", valamint a fenti szimmetriát a szoknyán megtörve, össze-vissza helyezkednek el (egyébként a szoknya fodrozása is, mely végül egy orbitálisan hibás srég vágással végződik...)

A szalonról pedig annyit, hogy egy tisztességes eladó közzé teszi a ruha paramétereit, tervezőjét, anyagösszetételét, stb.. Olyannal szóba sem érdemes állni, aki ezt szégyelli.

2013. jan. 29. 12:06
 15/36 anonim ***** válasza:
41%

A giccs fogalmával sajnos nem vagy tisztában.

Jelentése: ízléstelen, túldíszített, rossz minőségű termék. "Magát művészi alkotásnak feltüntető, értéktelen mű."

Mindez a te ruhádról elmondható, az általam linkeltekről nem. Egytől-egyik minőségi anyagokból, híres tervezők által összeállított modellek.

2013. jan. 29. 12:09
 16/36 anonim ***** válasza:
34%
Elnézést z elírásért *egyig.
2013. jan. 29. 12:10
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

Én ebben a ruhában fogok férjhez menni márciusban:

[link]

Amikor felpróbáltam, szerelem volt első látásra, szerencsére jól állnak a sellő fazonú ruhák :)

2013. jan. 29. 12:48
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
9-es válaszolónak tényleg nem nagyon kellene leszólni más ruháját, mert az általa linkelt ruhák többsége iszonyú ízléstelen. Azonban ízlések és pofonok, csak a bunkóságot lehetne mellőzni.
2013. jan. 29. 13:06
 19/36 anonim ***** válasza:
19%
Menj és magyarázd el a világ vezető tervezőinek, hogy nincs ízlésük akkor :)
2013. jan. 29. 13:07
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
Én attól nem esek hasra, hogy vezető tervezők ruhái vagy nem. Nem vitatom, hogy minőségi anyagokból készült ruhák, de attól még ízléstelenek és túldíszítettek.
2013. jan. 29. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!