Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan menyasszony aki magának készítette (vagy fogja) a sminkét, esetleg a haját?
Ujjjujj, hogy itt milyen rosszindulatú emberek vannak...
Szegény felrakott magáról egy képet és így lehordjátok??? Gusztustalanok vagytok, nem szoktam ilyet írni, de ez most nagyon így van...
A férjének tetszett, neki tetszett, én úgy gondolom, hogy ennél több nem kell! Az meg, hogy nektek extravagáns, profi sminketek volt..., nagy cucc. Lehet hogy pár órára szép lettél/lettetek tőle..., de tudod/tudjátok van egy mondás:"addig szép, ameddig nem nyitja ki a száját" Hát ez most nagyon igaz...
Szerintem mindenki eltudja dönteni, hogy maga sminkel vagy sminkeltet!
Ha ezen az oldalon mindenki csak udvarias és kedves lenne és mindenre azt mondaná, hogy szép és jó, akkor semmire se mennénk.
Nem profi smink kell, meg híres sminkes, csak tudni kell mi áll jó neked és normális termékekkel megcsinálni.
Persze, hogy úgy gondolja a vőlegény, hogy úgyis szép, azért veszi el. De úgy gondolná krumplis zsákban is mégis menyasszonyi ruhát húzott azért, nem?
Nem attól lesz boldog egy házasság sőt maga az esküvő sem, mert a menyasszony ruhája, sminkje tökéletes! Persze ez csak az én véleményem...De egyre inkább azt veszem észre mindenhol, de főleg itt ezen az oldalon, hogy az egész esküvő a "külcsinre" megy ki. Hogy megmutassuk milyen habos-babos ruhát kölcsönöztünk 100 ezrekért, hogy pár óra hosszára rajtunk legyen(kötekedést elkerülve, nem krumplis zsákban kell esküdni, de a ló túlsó oldalára sem kell esni) Ugyan ez van a sminkkel is! Én aláírom, hogy valakinek így a jó, ez a fontos, de a másik oldal képviselői fogadják el, hogy másnak meg nem ez az elsődleges.
Persze azért van ez az oldal, hogy véleményt nyilvánítsunk, de így???
Nézd, nekem tök mindegy, de abban biztos lehetsz, hogy hiába az egész rokonság meg vendégsereg azzal jön, hogy minden milyen szép, finom és jó a pár szemébe, maguk között megbeszélik, hogy szegény Zsuzsi milyen kövér abban a ruhában, a torát nem tudják milyen ízű volt, de nem jó, a zenész két forintot nem ért stb.
Az meg, hogy valaki (szerinted) bunkó nincs összefüggésben azzal, hogy hogy néz ki.
Lehet, hogy viccesnek találod a profi készletezést, de van különbség. Az essence szemkihúzóka le fog folyni és bele fog ülni a szemed alatti eleve kicsit beesettebb részbe. Van, akit nem zavar, van akit igen. Mondhatjuk, hogy persze csináld csak mindegy milyen, elvégre a kérdező fszával lehet verni a csalánt, nem neked lesz szar, ha UTÓLAG megnézi a képeket és úgy lesz vele, hogy ó de kár érte..
Nem tudom, hogy észrevetted-e, de én nem az vagyok, aki a képet küldte! Én csak a véleményem mondtam el, és az nem egy azzal, hogy én mit csináltatok/csináltatnék az esküvőmön...
Hát elég szomorú, hogy a vendég sereg azzal foglalkozik, hogy a menyasszonynak milyen a sminkje, ruhája...stb! Én azt nézem egy esküvőn, hogy milyen boldog a pár az Ő nagy napjukon. De hála az égnek nem vagyunk egyformák! Kinek ez kinek az a fontos!
Jézuskám az a szemöldök... :( Remélem, azóta rendbehoztad! A sminkedet nem szólom le (első oldalról vagyok a sminkes, kb 50%-kal), mert bár amatőr, de ha neked tetszett, hát oké.
Kérdező, mint látod, sokan készítik otthon a sminkjüket. A rosszmájúak szeretik ezt leszólni, de szerintem mindenkinek a saját dolga. Amúgy ha valaki azt mondja, hogy elmegy kozmetikushoz, hogy kisminkelje, akkor jobb, ha tudja, hogy nem profi sminket fog kapni, mert egy kozmetikus nem sminkes (csak nagyon ritkán végeznek el külön tanfolyamokat). Ha valaki szép sminket akar, sminkeshez menjen, ne kozmetikushoz. Érdemes próbsminket csináltatni, ott lehet konzultálni, hogy ki milyet szeretne, mi áll jól neki. A próbasminkelés során már lehet látni, milyen termékeket fog használni a sminkes. Ha 200 ft-os szemhéjpúderekkel, alap és fixáló nélkül akar sminkelni, menekülni kell. Gondoltam leírom, hátha valakinek hasznára válik, de rád ez nem érvényes, hisz magadat sminkeled majd.
tavaly voltam 4 esküvőn is, ahol volt szerencsém megfigyelni a menyasszonyok sminkjeit.
az első 2 lány, ill. menyasszony olyan bazári, túlcicomázott proli hatást keltett, h alig mertem megpuszilni, nehogy rám ragadjon a máz fele. nem tudom ki csinálta nekik, de egy merő gyalázat volt.
a másik 2 lány a kultúrabb fajtából származott, egyikük visszafogott nagyon vallásos csajszi, neki tényleg csak az alap volt, teljesen természetes hatást keltett, szinte nem is látszott, h van rajta vmi.
a másikuk már vagányabb lány, neki nagyon erősen ki volt húzva a szeme, sok szempillaspirált tett fel, de illett hozzá, igaz nem volt természetes hatása.
ezek közül nem tudom ki hol mit csináltatott, de tény és való, h sokszor a kevesebb több.
Amúgy szerintem azzal nincs is baj, ha valaki amúgy sem sminkel és egy szinte "semmi" sminket készít.
Igaz, hogy a képeken ez nem mutat olyan jól, higgyétek el a profi képek mások, mint amit akkor látsz, mikor otthon kifested magad, vagy a telefonos képeken. De ez sem katasztrófa.
Viszont a baj inkább azzal van, ha valaki amúgy se nagyon sminkel, azt se tudja mi áll jól neki, hogyan kell, de "majd megoldom hülye leszek rá pénzt kidobni" alapon alkotni valami nagyon extrát, erőset és szupert. Mert az általában nem lesz jó.
Tisztában kell lenni a képességeiddel, és ha egy füstös szemet se tudsz rendesen megcsinálni, meg max. annyit tudsz, hogy egy egyszínű szemhéj púdert felkensz valahogy, akkor nem kell azt hinni, hogy majd az esküvőre megnézel egy-két smink képet és azt vissza tudod adni egy csettintésre.
ha megnéztek youtube smink videókat, sokszor egy tök egyszerűnek tűnő csinos kis szemfestést négy színből raknak össze. Érted ránézel képen, eszedbe se jutna, hogy több szín kéne, meg hogy van az egész, aztán csak nézed, hogy neked miért nem olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!