Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan menyasszony aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan menyasszony aki magának készítette (vagy fogja) a sminkét, esetleg a haját?

Figyelt kérdés
Hozzátenném,hogy nem anyagiak miatt.
2013. jan. 28. 13:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
48%

Én mindkettőt magamnak akartam, de anyós "elrángatott" a fodrászhoz, még fizette is, pedig mondtam, nem a pénz miatt.

A sminkem magam csináltam, keressek képet?

2013. jan. 28. 16:26
 12/40 A kérdező kommentje:

Hát én soha nem voltam sminkesnél,és mindig magamat sminkelem,ezért feleslegesnek tartom.

Utolsó kérnék képet,ha találsz:)

2013. jan. 28. 16:39
 13/40 anonim ***** válasza:
69%
Mi Floridában mondtuk ki az igent tavaly. Hajamat én csináltam, mivel hosszú, hullámos, beletűztem egy virágot és ennyi volt:) A sminket a férjem nővére csinálta, aki az egyik tanú is volt egyben, bár az sem volt nagy szám, műszempillát rakott fel, piros rúzsom volt. Szép emlék marad, de nem volt rendes templomi esküvőnk, szóval ha itthon is lesz egyszer a család kedvéért, akkor majd jobban ki kell cicomáznom magam.
2013. jan. 28. 16:43
 14/40 anonim ***** válasza:
56%

képek:

az utolsó más a sírós-rész után készült :)

[link]

2013. jan. 28. 16:44
 15/40 A kérdező kommentje:
Köszi,ilyen hasonló színeket szeretek,és valószínű ilyen lesz az esküvőmön is.Megkérdezhetem még hogy milyen márkájú szemfestéket használtál,és hogy tartott e egész éjjel?
2013. jan. 28. 16:51
 16/40 anonim ***** válasza:
48%

ma 16:44

Hát, jobban jártál volna, ha elmész egy sminkeshez...

A szemöldököd meg aztán tényleg katasztrófa, hétköznapokra is borzalmas, nem hogy esküvőre! Látott már téged kozmetikus?

2013. jan. 28. 17:06
 17/40 anonim ***** válasza:
56%

16.44-es bocsánat de nagyon gáz a sminked!

A szemöldököd meg ultragáz...

2013. jan. 28. 17:08
 18/40 anonim ***** válasza:
75%

nem igazán vagyok kíváncsi rá, hogy nektek tetszik-e. Kérdező kérdezte, Neki válaszoltam.

Rossmannban kapható essence ezüst szemhéjpúder, vízálló spirál, avonos fekete tus, fekete szemhéjpúder (noname), fekete szemceruza avonos colortrend

Semmi extra cuccot nem vettem. Egész éjjel kitartott, mikor átöltöztünk, akkor húztam ki még egyszer fekete szemcerkával alul és ennyi. Nem csillogott (izzadt hatás) az arcom, pedig az alapozó is valamilyen olcsóbb Max Factor volt (nem az enyém, itthon hagytam). Sírtam is, nem folyt le semmi.

Nekem tetszett. A páromnak tetszett. Azt meg lesz@rom, hogy nektek tetszik-e (válaszolóknak szól)

2013. jan. 28. 17:27
 19/40 anonim ***** válasza:
63%

juj a képek. Értem én, hogy tetszett, de ennél 100x normálisabban is nézhettél volna ki. Én még a sminkre azt mondom hagyján, de a szemöldököd az borzasztó csúnya, a szempilládról meg nem tudom megmondani, hogy félre sikerült műszempilla, vagy nem tudsz spirálozni..

Én magamnak csinálom a sminkem, de nekem profi készletem van itthon, mindenféle ecset, primerek, fixálók, hatalmas paletták, highliterek meg minden és tudom is használni.

Az is baj, ha sminkesnek mondott kozmetikus mázol ki Mancikának, de azért valljuk be, sokan maguk sem tudják mi áll jól nekik. Unokatesóm sminkje pl. mályva színű volt és pici gyöngyöket is ragasztottak fel neki, fehéreket. Az egésztől úgy nézett ki, mint 10 évvel öregebb önmaga, akit megvertek és árpa van a szemén. Persze senki nem fogja megmondani, hogy Katuskám, hogy nézel ki.... mert nem illik.

A szemkihúzás, szürke, ezüst sem áll jól mindenkinek, mert van, akit öregít, fáradttá tesz. Szóval annak nincs sok értelme, hogy kinézed, hogy jaj neked ez a smink kell és megveszed azt a két-három szemhéjpúdert, mert lehet rajtad bénán fog kinézni az a szín. Ha nincsenek normális ecsetjeid felvinni sem lehet úgy. Persze az a szivacsos valami is működik, de mikor fogsz egy rendes ecsetet, akkor rájössz, hogy húha ezzel tényleg mindent meg lehet csinálni!

Natúr sminkem lesz, meg a megszokott drága és jó minőségű 3d szempilla, a vőlegény nem is szereti, ha nagyon ki vagyok festve, de a természetes smink is sok munka, hogy olyan legyen, mintha nem lenne, de közben van!

2013. jan. 28. 18:16
 20/40 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy a harmadik képen már látszik is, hogy a szemcerka nem egy jó ötlet, mert úgy nézel ki, mint akinek bevertek. És még kicsinyíti is a szemet a kihúzás. Kérdező jól járd körbe a témát, nem olyan egyszerű, hogy csak felkensz valamit és kész!

Már csak a profi képek miatt sem! A fotós képein a kamerán teljesen máshogy mutat az ember, mint a fürdőszobai tükörben!

2013. jan. 28. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!