Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lenne az esküvőd, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne az esküvőd, ha semmit sem kellene figyelembe venned?

Figyelt kérdés
Pont annyi pénzed lenne amennyi kell, és pont annyi vendéged, amennyit elképzeltél. Senki nem nézne rosszallóan az ötletedre és nem lenne távolság. Nem lenne rossz idő és vallás. Egyszóval milyen lenne a te álomesküvőd, ha csak a képzeleted szabna határt, nem kellene kompromisszumokat kötnöd, semmiben és senkivel?

#álomesküvő #kompromisszumok nélkül
2013. jan. 26. 21:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ugyanott lenne, ahol most lesz, kicsit extrább lenne a menü (2 féle plusz sült) a drágábbik cukrászdát választottam volna a kettő közül, amik a végére maradtak, úgy hússzal több vendég lenne (most olyan 60 fő lesz) a vidékieket abban a hotelban szállásolnánk el, aminek a rendezvénytermében leszünk (a szállás itt fejenként kb. 8 ezer lenne, ami annyi vidékinél, ahány van, most sok) nem a családnál kicsit zsúfoltan, a városban több helyen, a dekoráció kicsit több lenne, pl. lenne olyan mintás organza az asztalokon (így nem lesz semmi csak a szalvéta lesz szebb, meg lesznek gyertyák az asztalokon, meg nagyon egyszerű virág, de ezeket adja a hely). Megvettem volna az esküvői ruhámat és a fátylat, nem csak bérlem, és vettem volna új cipőt nem egy régit használok, ami szerencsére megy a ruhához és menyecskeruhában sem kötöttem volna kompromisszumot, hanem megveszek egyet, ami nem piros, és amit utána is használhatok más alkalmakon. Ja és talán koktélost is kértünk volna, hallottuk, hogy azt általában nagyon szeretik a vendégek, de ilyen extrákra nem költöttünk most.
2013. jan. 26. 23:40
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező! Azt kívánom neked, hogy amit szeretnél, azt akkor is valósítsd meg, ha a fél világnak nem tetszik. Mert, ha nem így teszel, te is úgy jársz, mint én, hogy nem tudsz jó szívvel visszagondolni az esküvődre. Azt is tanácsolom, hogy addig ne tartsatok esküvőt, ameddig nincs meg az a pénz, amit rá akarsz szánni, mert akkor meg kell alkudnod dolgokkal, amit ne is akarsz igazán. Úgy érzem, nekem és a férjemnek pocsék esküvőnk volt, ezért fogunk egy másodikat tartani, ami olyan lesz, amilyet én szeretnék.
2013. jan. 26. 23:46
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó előtti vagyok, ne haragudj utolsó, de szerintem elég hülyeség, amit írsz. Azért nem lesz elcseszett az esküvőm, mert nem tudok megvalósítani mindent, amit akkor megvalósítanék, ha több pénzem lenne.

Szerintem, ha valakinek van annyi pénze, hogy egy szolid de szép helyszínen, finom ételekkel, elegendő itallal és jó zenével megtudja vendégelni azokat, akiket szeret az bőven elég.

Attól nem lesz elcseszett, hogy nem tud mindent megfizetni, amit csak kiszopna a kisujjából.

Az esküvőn a hangulat a lényeg, és ha vacsoráztál meg ittál egy jót, jó a zenész, és nem úgy néz ki a helyszín, mint egy cigány putri az már meg is lesz. Akinek erre sincs pénze, az tényleg ne tartson, de ezen felül minden más csak extra, és nem fog segíteni a hangulaton, viszont hiába fizetsz meg minden szart, amit kitaláltál, ha mindenki csak unatkozik. Akkor tényleg elcseszett lesz.

2013. jan. 27. 01:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénzről beszéltem lényegében, hanem arról, amit a kérdező is említett: milyen lenne/lett volna, ha senkinek a véleményét nem kell figyelembe venni. Mondjuk, ezt te sosem értheted meg, mert neked nem olyan a családod, a környezeted, mint nekem. Nem a te esküvődet tették tönkre.
2013. jan. 27. 02:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha semmit se kell figyelembe vennem...

2 tanú, gyönyörű ruha, utána egy nagy lakoma és kész. :D

De ehelyett kötelezően meg kell hívni az idegesítő, kétszínű, bunkó, kötekedő rokonokat, mert vérig sértődés lenne, ha ilyen titkos házasság lenne.... és ugye mi azt nem akarjuk....

2013. jan. 27. 10:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan esküvőnk volt,amilyet szerettünk volna.Csak a szűk család és pár barát volt jelen,így is több,mint 40-en voltunk.Nem csinálnám másképp akkor sem,ha több pénzünk lenne.Egy filmbe illő pici kápolnában esküdtünk,utána egy gyönyörű étteremben volt a vacsora és a polgári szertartás.A ruhám is olyan volt,amit szívesen nézegetek a képeken.Nics és nem volt egyéb vágyam/vágyunk és nem költöttünk milliókat,még egy milliót sem.
2013. jan. 27. 11:57
 17/24 anonim ***** válasza:

Szűk család és egy-két gyerekkori baráttal(összesen 20-25 fő) késő tavasszal romantikus menyegző. Külső helyszínen polgári szertartás élő virág díszítéssel egy tó partján a filagória alatt. Utána finom ételek, élővirág díszítésű fondant borítású torta, kellemes zene és egy jó beszélgetés a vendégekkel, na meg az egyszerű, lábszárközépig érő, csipke menyaruhám.

Az már biztos, hogy kis esküvőnk lesz(juppí), de helyszínt, dekorost ...még nem kerestünk(nincs kitűzve az esküvő napja). Lehetőleg Debrecen-Nyíregyháza között, de Sátoraljaújhely környéke is megfelelne(alföldi jányként tetszik a hegyes-dombos vidék). Lehet ajánlani ha tudtok valami tuti kis helyet :)

2013. jan. 27. 14:21
 18/24 anonim válasza:

Én nagyobb lakodalomról álmodoztam, de részben az anyagiak miatt, részben azért, mert a férjem nem annyira szereti ezt a műfajt, nem tehettük meg. Sokáig tartott kompromisszumot találni, de visszagondolva így sokkal jobb volt.

A templomi esküvő volt nálunk a legfontosabb (keresztyének vagyunk), arra meghívtunk kb. minden ismerőst, utána volt egy szenzációs szeretetvendégség (állófogadás), amit a gyülekezeteink szerveztek meg ajándékképpen. Minden étel házi készítésű volt, gyönyörűen dekoráltak - sajnáltam, hogy a gratulációk miatt nem tudtam jobban körülnézni.

Utána szűk családi körben elmentünk vacsorázni (ezen az egyen változtatnék: utólag rájöttünk, hogy 20 emberre is kellett volna ülésrendet készíteni).

Egy héttel később volt egy kötetlen bográcsolás a 70 meghívott jóbarátunkkal. Szintén nagyrészt házilag megoldott dekorációval, barátok által főzött pörkölttel, muzsikával (férjem muzsikus is, ismerősök játszottak).

Kb. minden munkát nászajándékba kaptunk. Cakli pakli az egész (ruhástul) kevesebb, mint 500.000 Ft volt.

A szervezés közben rájöttem, hogy sokszor el kell engednem a saját berögződéseimet, ha nyitott vagyok másra is, már nem is tűnik szörnyűnek. Örülök, hogy így alakult, és nem klasszikus "álomesküvő" volt.

2013. jan. 27. 15:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Érdekes olvasni, hogy ha a pénz nem számítana, akkor is kis esküvőt terveznének a válaszolók.

Én pont ellenkezőleg vagyok: bár kis létszámú a családom, de nem a távoli rokonsággal bővíteném, inkább a párommal közös baráti társaságot invitálnám el - ha tehetném.

Ha semmi nem számítana, valószínűleg sokkal nagyvonalúbb lennék: a jobbik menüt, a minőségibb/csináltatott ruhát, neves cukrászdát, a vendégeknek szállást, pazar dekorációt stb. választanék.

Hangsúlyozom, nem a flancosság, hanem a nagyvonalúság miatt!!!

Egyébiránt, a valóságban is ragaszkodnék/ni fogok a következőkhöz:

- egy neves, helyi zenekart szeretnék (tudtommal nem olcsók),

- egy kisbuszt bérelnék sofőrrel a lagzi helyszínéhez (mivel kissé kívülesik a városon), hogy mindenki addig és úgy mulathasson, táncolhasson, koccinthasson velünk, hogy ne kelljen a sofőrködésre, éjszakai vezetésre gondolnia,

- a menün, ruhán sem garasoskodnék, hiszen ezek eléggé meghatározóak.

most hirtelen ennyi jutott eszembe. Mivel kevés emberrel oszthatnám meg életünk egyik legszebb napját, rajtuk a világért sem spórolnék!

A nászút amúgy szinte mellékes... egy hét, kettesben, nekem ennyi bőven elég, akár pl. országon belül egy fürdővárosban.

2013. jan. 27. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
nekem ez tökéletesen megfelelt volna, ahogy most volt, csak kicsit jobb zenekart fogadtam volna, lett volna videós, több embert hívtam volna, 1-2 fogással bővebb menü és a szállodába kértem volna a szállást a vendégeknek és természetesen busszal mentünk volna értük. De a helyszínnel, dekorral nem volt gond :)
2013. jan. 28. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!