Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vegyek fel harisnyát? (Menyasszony)
Azért kérdem, mert a felé hajlok, hogy nem veszek, de azt mondják, "úgy illik" a menyasszonynak.
Viszont 2 okból meg nem szeretnék venni:
1. kényelmetlen számomra, és valószinüleg egész nap húzkodnám
2. Kijárna a cipőböl a lábam, mert a harisnya miatt jobban csúszna. (igy is betétet kellet rakni a cipőbe, hogy jó legyen a 36-os)
Hát a neccharisnya apro fekete lenne,...de jaaaj...szerintem nem lesz... :D Napozok egész nyáron, és szeptemberre csokibarna lábon senkinek sem lesz semmi kifogásolni valója...meg.. én amúgyis polgárpukkasztó vagyok, most egy harisnya.. nehogymár kifogjon rajtam..:)
Vőlegényem azt mondta, SENKI se fogja nézni, hogy van-e harisnyám, de szerinte ne vegyek, neki tetszik a lábam.... :D
Dehogy ronda a barna láb...
[link] ez is jó :D
15-ös vagyok, és egyetértek a többiekkel.
Polgárpukkasztás az ha nem oda illő cuccot veszel fel, mint én a tornacipőmmel.
A harisnya hiánya parasztság.
Arról nem beszélve hogy ilyen hülye ruhánál egy jó mozdulatnál kivillan az alsóneműd... már ha azt veszel egyáltalán.
Vagy annak a hiánya is a polgárpukkasztás része lesz?
Kérdező, te összetéveszted a polgárpukkasztást a hiányos öltözékkel. Egy valódi nő megjelenhet polgárpukkasztó öltözetben, de hiányosban nem!
Nekem még az szúrt szemet, hogy nem sikerül döntened, hogy tulajdonképpen mi is a fontos...
Ha a kényelem lenne szem előtt tartva, akkor vennél akár egy nadrágkosztümöt, ami lehet extrém fazonú/színű is.
Ha a pucc és a polgárpukkasztás, akkor mehet ez a fekete ruha, amit választottál, de szerintem ezzel a választással bevállaltad, hogy kényelmetlenebb lesz a szerkó. A ruha sem lesz éppen a kitérdelt macinacihoz hasonlóan kényelmes, és hát ehhez a ruhához hozzá tartozik a harisnya. Ennyi. Az a gond, hogy már a kérdés kiírása előtt eldőlt a dolog, csak Te most jöttél rá, hogy patthelyzet van...
39-es: Nem látod jól. Amúgy egy szoknya ezerszer kényelmesebb egy nadrágnál, nemtudom miért hiszed azt, hogy az kényelmes.
Miért hiányos öltözet az, ha nincs valakin harisnya? Diana hercegnő se vett fel nyáron, akkor ő is hiányosan öltözött?
És még nem dőlt el a kérdés, csak afelé hajlok, hogy ne vegyek fel, és kíváncsi voltam, mások mit szólnak ehhez. De a válaszolók között is kétfelé oszlik a vélemény, úgyhogy nem csak én gondolom egyedül, hogy a harisnyátlanság OK.
Talán azért is lenne jó a harisnya, ha ne adj isten valahol megsérül a lábam, vagy mittudom-én foltos lesz a naptól, vagy valamitől, akkor szebben néz ki harisnyában. Ezért valószínüleg jó lenne, ha lenne rajtam.
Talán a fotózáson és magán a ceremonián lesz rajtam, azután pedig a bulira leveszem, ahogy azt sokan írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!