Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vegyek fel harisnyát?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vegyek fel harisnyát? (Menyasszony)

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert a felé hajlok, hogy nem veszek, de azt mondják, "úgy illik" a menyasszonynak.

Viszont 2 okból meg nem szeretnék venni:

1. kényelmetlen számomra, és valószinüleg egész nap húzkodnám

2. Kijárna a cipőböl a lábam, mert a harisnya miatt jobban csúszna. (igy is betétet kellet rakni a cipőbe, hogy jó legyen a 36-os)

2013. jan. 22. 10:22
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Mindegyik hasznos volt számomra. Júniusban lesz kész a ruhám, akkor majd próbálgatok hozzá harisnyát. De azért még mindíg nincs eldöntve teljesen, úgyhogy várom még a válaszokat. :)

Szívem szerint nem vennék, de mivel már maga a ruha is polgárpukkasztó (apám szavaival élve), lehet nem kéne már fokozni...

...vagy most már úgyis mindegy alapon nem oszt nem szoroz a harisnya...

:)

2013. jan. 22. 11:36
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Én borzasztó meztelennek érezném magam nélküle. Van olyan bolt, ahol 35-től lehet cipőt kapni, inkább válassz abból a lábadra illőt!
2013. jan. 22. 11:38
 13/42 A kérdező kommentje:
A cipő az már fix. Azon nem változtatok. :) A 35 meg kicsi lenne...pont a két méret közötti a tökéletes. Legfeljebb rakok bele még egy kisebb betétet, vagy a két vékony helyett egy vastagabbat. Leginkébb a kényelem miatt aggódok. Sokat hordok harisnyát, de sose szerettem igazán. Télen muszáj, de nyáron sosincs rajtam. Ezért a dilemma.
2013. jan. 22. 11:51
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor elmondom az én taktikámat, ha magassarkúról van szó és harisnyáról, mivel a hétköznapokban nem sokat hordok. Egyrész lehet kapni ilyen zselés talpbetétet, ami pont ott párnázza ki a cipőt, ahol a láb "tönkremegy" a magassarkútól, vagy is az ujj alatt lévő párnyácskákat támasztja alá. Előnye szerintem, hogy kisebbnek hat tőle a cipő, szépen ráfeszül a lábra, talán a te esetedben is hatásos lehet.

Ezen felül, ha nem terveztek cipő lopást és egyéb programokat, akkor szépen körberagasztgatnám a lábam, hogy véletlenül se vízhólyagosodjon ki sehol. Mondjuk cipő nélkül ez nyilván nem túl esztétikus látvány.

Egyébként ilyen ruhához én mindenképpen vennék fel harisnyát!

2013. jan. 22. 11:58
 15/42 anonim ***** válasza:
68%

Ehhez az öltözethez muszáj harisnyát venni :)

Sajnos amikor ilyen szinten kilóg a lábad, már el kell takarni, egy menyasszonynak meg főleg. Régen csak az örömlányok mutogatták a csupasz lábukat, és az esküvőn még élnek az ilyen régi "hagyományok" is.

Még én is húzok harisnyát, pedig az én öltözetem aztán pláne polgárpukkasztó lesz :D

Fehér rövid koktélruha fekete szalaggal átkötve, hozzá hosszúszárú teljesen fekete tornacsuka.

Bár nekem csak polgári esküvőm lesz :)

2013. jan. 22. 11:58
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan hosszú a ruhám, de biztos lesz rajtam harisnya, mert március végén lesz az esküvő, így megfagynék nélküle :)

Szerintem neked is kéne felvenni, mert úgy egy kicsit ízlésesebb az elől rövid ruha, talán apukád is jobban megbékél vele :)

2013. jan. 22. 13:01
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
Basszus, gőzöm sincs, hogy a nejemen volt-e harisnya az esküvönkön. Szerintem lényegtelen.
2013. jan. 22. 13:33
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben, elöl rövid ruhához biztosan vennék harisnyát (nem nadrágosat, hanem combfixet). Rajtam nem volt, de 40 fokos július volt, földig érő szoknyával.
2013. jan. 22. 14:10
 19/42 A kérdező kommentje:

Sokan írják a combfixet. Hát mint irtam, elöl combközépig ér a ruhám...ahhoz hogyan vennék már combfixet? :)

Vagy a normál harisnya jön szóba, az átlátszó, vagy esetleg a neccharisnya, vagy semmi. Arra gondoltam, talán egy fekete neccharisnya jól nézne ki a ruhámmal, ami amúgy fekete lesz. :)

2013. jan. 22. 14:28
 20/42 anonim ***** válasza:
Mi is szeptember végén esküdtünk. Fehér combfixet viseltem, szilikonos, tapadós volt a combján. Hosszú volt a ruhám, de készültek olyan képek ahol látszik a lábam is (pl. volt olyan műtermi kép is, meg tánc közben "kikandikált") :)
2013. jan. 22. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!