Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vegyek fel harisnyát? (Menyasszony)
Azért kérdem, mert a felé hajlok, hogy nem veszek, de azt mondják, "úgy illik" a menyasszonynak.
Viszont 2 okból meg nem szeretnék venni:
1. kényelmetlen számomra, és valószinüleg egész nap húzkodnám
2. Kijárna a cipőböl a lábam, mert a harisnya miatt jobban csúszna. (igy is betétet kellet rakni a cipőbe, hogy jó legyen a 36-os)
Köszi a válaszokat. Mindegyik hasznos volt számomra. Júniusban lesz kész a ruhám, akkor majd próbálgatok hozzá harisnyát. De azért még mindíg nincs eldöntve teljesen, úgyhogy várom még a válaszokat. :)
Szívem szerint nem vennék, de mivel már maga a ruha is polgárpukkasztó (apám szavaival élve), lehet nem kéne már fokozni...
...vagy most már úgyis mindegy alapon nem oszt nem szoroz a harisnya...
:)
Na akkor elmondom az én taktikámat, ha magassarkúról van szó és harisnyáról, mivel a hétköznapokban nem sokat hordok. Egyrész lehet kapni ilyen zselés talpbetétet, ami pont ott párnázza ki a cipőt, ahol a láb "tönkremegy" a magassarkútól, vagy is az ujj alatt lévő párnyácskákat támasztja alá. Előnye szerintem, hogy kisebbnek hat tőle a cipő, szépen ráfeszül a lábra, talán a te esetedben is hatásos lehet.
Ezen felül, ha nem terveztek cipő lopást és egyéb programokat, akkor szépen körberagasztgatnám a lábam, hogy véletlenül se vízhólyagosodjon ki sehol. Mondjuk cipő nélkül ez nyilván nem túl esztétikus látvány.
Egyébként ilyen ruhához én mindenképpen vennék fel harisnyát!
Ehhez az öltözethez muszáj harisnyát venni :)
Sajnos amikor ilyen szinten kilóg a lábad, már el kell takarni, egy menyasszonynak meg főleg. Régen csak az örömlányok mutogatták a csupasz lábukat, és az esküvőn még élnek az ilyen régi "hagyományok" is.
Még én is húzok harisnyát, pedig az én öltözetem aztán pláne polgárpukkasztó lesz :D
Fehér rövid koktélruha fekete szalaggal átkötve, hozzá hosszúszárú teljesen fekete tornacsuka.
Bár nekem csak polgári esküvőm lesz :)
Nekem ugyan hosszú a ruhám, de biztos lesz rajtam harisnya, mert március végén lesz az esküvő, így megfagynék nélküle :)
Szerintem neked is kéne felvenni, mert úgy egy kicsit ízlésesebb az elől rövid ruha, talán apukád is jobban megbékél vele :)
Sokan írják a combfixet. Hát mint irtam, elöl combközépig ér a ruhám...ahhoz hogyan vennék már combfixet? :)
Vagy a normál harisnya jön szóba, az átlátszó, vagy esetleg a neccharisnya, vagy semmi. Arra gondoltam, talán egy fekete neccharisnya jól nézne ki a ruhámmal, ami amúgy fekete lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!