Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vegyek fel harisnyát? (Menyasszony)
Azért kérdem, mert a felé hajlok, hogy nem veszek, de azt mondják, "úgy illik" a menyasszonynak.
Viszont 2 okból meg nem szeretnék venni:
1. kényelmetlen számomra, és valószinüleg egész nap húzkodnám
2. Kijárna a cipőböl a lábam, mert a harisnya miatt jobban csúszna. (igy is betétet kellet rakni a cipőbe, hogy jó legyen a 36-os)
Én úgy gondolom, hogy mivel a menyasszonyi ruha egy alkalmi ruha ezért mindenképp dukál hozzá a harisnya. Én még vendégként is felhúznám egy koktélruhához.
Amúgy a ruhára nagyon kíváncsi lettem. Ha tudsz linkelnél képet. Vagy valami hasonlóról?
Vendégként énis húztam harisnyát, de ahog ezt többen is írták "ez rólunk szól", rólunk, amilyenek vagyunk, és én nem vagyok az a "nyáron harisnyában" tipus. Inkább arról vagyok híres, hogy még összel is harisnya nélkül rohangálok, amíg nincs nagyon nagyon hideg...:)
A ruhát varratom, de mutatok hasonlókat, amik alapján készül:
Ezek alapján készíti a varrónő
végeredménybe kb így fog kinézni:
és amúgy ezzel a cipővel (már megvettem)
Remélem, ennél szebb lesz a végeredmény, mert az a halom bélésselyem, meg a poliészter kreppszatén igen hülyén mutat azon a túlcsicsázott kínai ruhán, amit végeredményként belinkeltél.
Ha inkább a Daalarna ruhára fog hajazni minőségben, akkor hajrá.
A 22. válaszoló vagyok ismét :)
Ha olyan lesz feketében, mint az a daalarna ruha amit belinkeltél akkor az tuti nagyon szép lesz. De én így is azt mondom, hogy ne húzz hozzá fekete neccharisnyát. Az szerintem inkább diszkóba való nem egy menyasszonynak. Meg talán túl sok is lenne a fekete. Szóval én még mindig a testszínűre szavak. Próbálj meg valami egészen kis méretet szerezni hátha az nem csúszkál.
Amúgy, hogyhogy fekete ruhát szeretnél. Érdekes választás menyasszonyi ruhának egy tiszta fekete ruha.
Köszi a válaszokat. Egyenlőre még mindíg úgy érzem, hogy nem lesz rajtam harisnya, mert még mindig az tünik a legkénylemesebbnek.
Azért lesz fekete ruhám, mert nem akarok olyan lenni mint mindenki. Mindig ki akartam lógni a sorbol. Ezért is lesz aze sküvő napja PÉNTEK 13.-án, ahhoz meg tökéletes a fekete... :)
A neccharisnyát énis elvetettem, az tényleg nem jó ötlet. Ha valami szóba jöhet, akkor az a testszínű-átlászó harisnya, de még 70%-ban vezet a harisnyátlanság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!