Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő zenehossz?
Tehát a szám/számok már megvannak.
Igazából egy számot vágnék 3 részre, de mivel előre nem tudom kiszámolni a szükséges hosszt, inkább készülök három számmal :D
Persze majd egyeztetek az anyakönyvvezetővel is, csak szeretnék előre felkészülni.
Nálatok hogyan nézett ki a dolog?
Milyen hosszú volt egy-egy részlet, és mikor kezdték játszani?
Szerintem kényelmesebb ha 3 különböző zenével készülsz, mert nem lehet kiszámítani, hogy az adott rész milyen hosszú lesz:
Bevonulás - milyen gyorsan-lassan haladtok befelé
Gyűrűhúzás - mennyit bénáztok a gyűrűk felhúzásával, ha pl. szorosabb, mint kellene lennie
Aláírás - a menyasszony milyen gyorsan tud az abroncsos szoknyájában feljutni a könyvhöz
Szülőköszöntés - meddig kell puszilgatni az anyát-anyóst-mamákat.
Kivonulás - milyen gyorsan akartok menekülni :)
Így már rögtön 5 zene lesz nemis 3!
Legalábbis nálunk ennyi volt!
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Sajnos a hivatalnak saját rendezvényszervezője van, az pedig nem játszik folyamatos zenét, csak alkalmanként nyomkodja a gombokat, így csak részleteink lesznek :)
Nálunk csak 3 zene lesz, bevonulás, gyűrűhúzás, kivonulás :)
Nekem a 3 különböző zene olyan fejetlennek tűnik, legalábbis a mi ízlésünkhöz :D
Viszont adtatok egy jó tippet: dalszöveg lesz majd gyűrűhúzásnál, viszont utána tudom végteleníteni a zenét, hogy ne csússzunk ki a számból :)
És a be-ki vonulós részeket is be lehet állítani simán végtelenítésre.
Köszi a tipppet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!