Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ciki ha a testvére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha a testvérem esküvőjére 10e Ft-ot adunk nászajándékba?

Figyelt kérdés
Eléggé le vagyunk égve, ez is a hitel részletéből lesz elvéve. Nem akarom hogy a rokonok megszóljanak, és magyarázkodni sem akarok.
2009. aug. 28. 18:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
28%
Ciki, gondolom nem tegnap jelentették be, hogy esküvőjük lesz..., előre kellett volna gondolkodni!!!!
2009. aug. 28. 18:18
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ehhez nincs köze a család többi részének, ha megszólnak egyébként, meg szégyelljék magukat, Te meg ne törődj vele és kész. Most ilyen a helyzet és kész. És mi lenne, ha inkább vennél nekik valami emlékezetes ajándékot? A tesód úgyis tudja, hogy most nehéz idők járnak.
2009. aug. 28. 18:19
 3/28 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem egyáltalán nem ciki! Ennyi van, de ezt szívből adjátok!

Amúgy meg : tegyétek borítékba és senkinek nincs köze hozzá, mennyit adtatok.

Nem várhatja el tőletek senki sem, hogy erőtökön felül adjatok nászajándékot.

2009. aug. 28. 18:21
 4/28 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően tényleg az, igazat adok az előttem lévőnek és téged is megtudlak érteni persze ha nem úgy vagytok, hogy a luxust azt magatoknak megadjátok pl: cigi márkás kaja, cucc

de ha tényleg spóroltok is közben és úgy is csak ez a 10.000 van akkor megértelek!

2009. aug. 28. 18:21
 5/28 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom a szűk család tudja, hogy milyen egymás anyagi helyzete. Ők biztos nem fognak lenézni. A többiekkel meg ne foglalkozz.
2009. aug. 28. 18:22
 6/28 A kérdező kommentje:
3 hete tudjuk az időpontot amit előre hoztak. Ez is erőnkön felüli. A busz is oda-vissza egy 10es lesz + a ruhát is meg kellett vennünk mindkettőnknek. NEm mehetünk akár mibe. Cseszegetnek majd a banktól de ez van. Az első hozzászólónak pedig csak annyit, kívánics lennék mit szólnál ha a pároddal ketten élnétek albérletben, egy fizetésből számlákkal és egy lakáshitellel. A véleményetekre voltam kíváncsi és nem a beszólásra...
2009. aug. 28. 18:25
 7/28 anonim ***** válasza:
34%

Ha tényleg annyira le vagytok égve, akkor nem ciki. De ha arról van szó, hogy szimplán nem gondolkodtatok előre, mondjuk havonta csak 2 ezret félretenni erre, akkor ciki, de nem velük és a családdal szemben, hanem magatokkal.

A tesód ezt úgyis tudni fogja hogy te milyen anyagi helyzetben vagy és ha nagyon szarban egyáltalán nem fogja rossz néven venni, még tána 10 e-t sem fogadja el.

2009. aug. 28. 18:26
 8/28 anonim ***** válasza:
96%
szerintem parasztsag eskuvon felolvasni h ki mennyit adott, nagyon remelem a tesodek nem ilyenre keszulnek. ha meg nem olvassak fel, senki sem fogja tudni h mennyit adtok. de en pl felsertodnek ha a tesom hozzamvagna 10ezret az eskuvomon. nem azert mert keveselnem hanem mert penzt ad. inkabb vegyetek valami szemelyes ajandekot, igy nem annyira gond es latvanyos a dolog anyagi oldala es biztos jobban is fog orulni. a baratnom a testveretol pl 1 hatalmas sodrofat kapott 1 nagy piros masnival es nagyon orult neki :D szoval fantazia es nem penztarca kerdese az egesz.
2009. aug. 28. 18:27
 9/28 A kérdező kommentje:
Sajnos kimondottan pénzt kértek mindenkitől, mert már régóta együtt vannak. A polgári már hónapokkal ezelőtt meg volt és gyereket akarnak minnél hamarabb. Ha odaállítok valami ajándékkal szerintem ebben az esetben cikibb lenne. Nem?
2009. aug. 28. 18:30
 10/28 anonim ***** válasza:
96%
Mi is pénzt kérünk, mert a férjem külföldi és külföldre költözünk az esküvő után. Nem is tudtuk elvinni az ajándékokat magunkkal. Őszintén nem nagyon örültem emiatt. Ezért ha pénzt kértek, inkább add azt, azon legalább azt vesz, amit akar, nem pedig egy 10-dik mixert vagy kristálypohár gyűjteményt kap. Nem ciki, hogy ennyit tudsz adni. Mindenki a saját anyagi helyzetének megfelelően kellene hogy adjon. Úgyis tudják a rokonok is, hogy nem vagytok gazdagok, nem? Akkor ugyan miből tudnátok adni? Szerintem add oda a 10 ezret és kész..azt vesznek rajta, amit szeretnétek. Sokkal jobb, mint egy porfogó ajándék.
2009. aug. 28. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!