Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek reális ez az ár a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek reális ez az ár a dekorért?

Figyelt kérdés

80 fős esküvőnk lesz júliusban. Külső szertartás is lesz.

Az étterem adja, a székszoknyát, masnit, futót, terítőt, szalvétát, 400/fő áron. Ez már maga kb 32 000 Ft, ehhez jön még a pult, oszlopok burkolása, paravánozás, ezt 25 000 FT-ért vállalják. Fényfüggöny 15 000 Ft. Főasztalra virágdísz 20 000 Ft. Virágok, gyertyák, menühengerek kb 15 000.

Külső szertartás helyszínén, fizetni kell a székért+ egy minimál dekor 30 000.

Ha összeadom ezeket, ez már maga 130 000 Ft körül mozog én rengetegnek tartom, a terem se túl nagy.

Gőzöm sincs, hogy hogy lehetne, lecsípni belőle.

Nektek mennyi volt a dekor?

2013. jan. 11. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mi olyan pályakezdő fiatal párocska voltunk, akiknek nem nagyon futotta még belföldi nyaralásra, sem, nemhogy esküvőre.

Már évek óta csak "jövőre" tűztük ki az időpontot. Egyre inkább elszontyolodtam ,hogy nekünk soha nem lesz esküvőnk.

De aztán a szomszédaink, ismerőseink, családtagjaink össze dobták amijük van és egy fergeteges lagzi lett belőle, az erdő mélyén, egy vadászházban. Igaz nem volt székszoknya, nem volt fodros menyasszonyi ruha, és puccos étkészlet. Helyette volt muzsika, lakoma, nyári forróságra kényelmes fehér pamut ruha (ez volt a menyasszonyi ruhám), és sok sok mezei virág.

És alig 50 000 Ft-volt az egész.

Nagyon boldogok voltunk. Én soha nem tudom visszafizetni azt a szeretett és jóságot amit az esküvőnk napján kaptam. Bárcsak egyszer én is így segíthetném a környezetemet, mint ahogy ők segítettek rajtunk!

2013. jan. 11. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy összességében sem sok az ár, de ha a Ti pénztárcátoknak az, akkor nyilván nincs mit tenni. De azon ne aggódj, hogy balekok lennétek, mert ez normál piaci árnak számít mindennel együtt. A lényeg, hogy ne idegeskedj, picit nyugodj meg és gondoljátok végig, mivel tudnátok még csökkenteni a költségeket! :)
2013. jan. 11. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem 78.000 volt. 55 főre, 4 csillagos szálloda rendezvénytermében, igaz, nem pesten. Székszoknya, templom, minden virág, asztalok, ültetési rend fényképpel, kitűzők, a szertartás külső helyszínének teljes dekorja,minden. Szerintem ez borzasztó sok.
2013. jan. 11. 23:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

tudom, lepontoztok, de komolyan érdekel, hogy miért olyan fontos, h ennyire fel legyen díszítve?

egy egész esküvőre sajnálnék 130 rugót, nemhogy a dekorra....

2013. jan. 12. 00:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A 400 ft/fő nagyon jó ár szerintem. Én mindent magamnak vettem a dekorhoz (székmasnikat, asztali futót, szalvétát), de szerintem nem tudtam kihozni ennyi pénzből fejenként levetítve. A fényfüggöny hülyeség, azt én sem béreltem, senkit nem fog érdekelni. A gyertyákat is magamnak vettem meg + a kicsi mécseseket (Ikeában lehet kapni, 12db van eg csomagban valami 500 fotintos áron... A gyertyákat pedig a tescoban vettem, szintén olcsón, de tökéletesen passzolt a dekorunk színéhez). A menühengert nálunk is az étterem adta, az hangulatos volt (és hasznos) :)

Oszlopok burkolása szerintem is felesleges.

2013. jan. 12. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Na, nekünk vicces összeg, igaz, csak egy kis teremben leszünk, csak polgári lesz, bent az étteremben, és a szűk család, de a székszoknya, masnik, futó, terítő, szalvéta, vázák, apró kövek együtt volt összesen 7000.- Ennyi is a dekor összesen. 130.000.- már nekem brutálisan soknak tűnik. A ruhánk kettőnknek együtt sem éri el ezt az összeget, nemhogy a dekoráció.
2013. jan. 12. 12:49
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.

A 400 ft/ fő árat nem sokaltuk , sőt elsőnek azt hittük, hogy ez csak a székszoknyát és a masnit tartalmazza, szóval még örültünk is.

Bele is kalkuláltuk az árba. És erre mondták, hogy ehhez már csak minimális dekor kell, tehát a külső belső dekor fixen került volna, 40 000 Ft-ba. + mi még max 35 000-re gondoltunk.

Lehet úgy látjátok, hogy túl lesz dekorálva, de nagyon nem. Annyi a probléma, hogy kicsit érdekes a terem elosztása, nem középre esik az elrendezés, hanem szélre, egyik sarokban vannak az asztalok feldíszítve, a terem másik vége díszítés nélkül, viszont nagyon kopár.

Aki írta, hogy egy erdőben esküdtek, úgy hogy mindenki segített, annak üzenem, hogy nagyon szerencsés.

Jó, hogy vannak még ilyen emberek...

2013. jan. 12. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem ezen az alapáron túl ne igényeljetek semmit, hanem csinájatok magatok amit szeretnétek

lovediyweddingblog.hu

2013. jan. 13. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit sokallom.Nekünk dekoros csinálja mindezt,kb ennyi lesz a miénk is,de ebben benne lesz a 2 csokor,az autókra a dísz,a szülők köszönő ajándéka,plusz amikről te beszéltél.
2013. febr. 2. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!