Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi a reális ár egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a reális ár egy esküvői menüre, NEM Pesten? Mennyi a reális kaja+pia/fő?

Figyelt kérdés

érdekelne, h kb. mennyivel számoljunk, bár még messze van. Most olvastam pár hasonló kérdést, ezért érdekelne, őrületes nagy összegekkel dobálóztak ott..

olyan 100körül leszünk majd, nagyobb város mellett egy kisvárosban

2011. aug. 31. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

5-8000 Ft kaja

+ ital

2011. aug. 31. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk falun a komplett lagzi kb a 100fős kijön egy millából,de ebben mionden benn evan a zenekartól sátortól a ruháig kajától a piáig minden.Mondjuk ez sátoros...
2011. aug. 31. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Sztem inkább 5 mint 8
2011. aug. 31. 15:26
 4/11 A kérdező kommentje:
eddig én is 4-5el találkoztam menü témájában, csak ehhez jön még az ital is, és meg vagyok lőve...
2011. aug. 31. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
jó kérdés, szerintem olvashattad az én kérdésemet is. Én a piával vagyok meglőve. Nagykerből számoltuk az árakat 80főre, és kb. 100 -120 -ra jött ki, csak az ital, és hozzátenném, hogy lehet, hogy még el is számoltuk magunkat, tehát keveset számoltunk. fejenkét szerintem 3-5 l sör, mert van, aki többet, van, aki kevesebbet. Tömény: összesen jégert, unicumot és hubit szeretnénk. ebből mennyi kell? szerintem én 5-8 litert mondanék, de ki tudja? nem tudom, mennyit szoktak. ezeknek a nagyker ára literenként3-5000 forint körül mozog. Üdítő. Fejenként legalább 2 liter. Ki lehet számolni. A sör az rengeteg lesz, az is drága. plusz kávé, ásványvíz, lesz még pálinka, bor, pezsgő.... nem tudom, még mennyi lesz, de 100-nál tuti nem lesz olcsóbb...
2011. aug. 31. 16:13
 6/11 A kérdező kommentje:
én amit olvastam, ott a csaj 300E-el számolt 110 főre, és azt mondták, kevés....csak a piára...:S
2011. aug. 31. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

16:13-as vagyok

pont most írtam oda én is. A töménnyel kapcsolatban még én sem kaptam reális választ. Engem az érdekelne legfőképp, hogy mennyit számoljak fejenként? nem tudom, hogy ezt hogy lehet kiszámolni...

2011. szept. 1. 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10 ezer egy főre, ebben benne van az előétel, leves, töltöttkáposzta, 2 féle hús 2 féle körettel, korlátlan sör, üditő, ásványvíz, kávé, pincérek és a teremért se kell külön fizetni( nagyon szép, elegáns, 250 személyes étterem)
2011. szept. 4. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 11 ezret fizettünk fejenként,de ebben benne volt a vacsora,az éjféli vacsora,és korlátlan italfogyasztás(bérleti díjat nem kérték,és a székszoknyákat szalaggal is ők biztosították)..Így volt mindenféle pia a whiskytől az ásványvízig és nem aggódtunk,hogy bármi is el fog fogyni...(igaz mi "csak"50-en voltunk)
2011. szept. 4. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó,ti hol voltatok?mi is pont 50en leszünk,és ilyesmi helyet keresünk mint nektek volt:)
2011. szept. 4. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!