Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűzijáték az esküvői vacsora után: túlzás vagy normális?
Felengedhettek ledes lampionokat is, amikben kis led világít, ugyanolyan szép, mint a mécseses, de legalább nem gyújt fel semmit a környéken a 40 fokos nyári hőségben, mikor már hetek óta nem volt eső...
Amúgy a rendes tűzijáték tényleg elképesztő árban vann, ezek a kis szilveszteri stílusú durrogtatások, amit kb. a tesco parkolóban is lehet venni meg elég hát gagyik. Szóval az szerintem totális pénzkidobás.
A partol függ, ugyanugy ahogy maga az esküvö hangulata is.
Voltam nyaron egy esküvön, ahol a par köztudottan összekuncsorogta a penzt az esküvöre, egyikölyük sem dolgozik, na ott volt rak, kaviar, tüzijatek meg minden draga szöszmösz, ott nagyon eröltetett volt a dolog es nagyon nem is tetszett...
Egy masik esküvön ahol a partol mar legalabb 3 eve azt hallgattuk, hogy gyüjtenek az esküvöre es amugy is az a kis csili-vili paros, naluk kimondottan tetszett a tüzijatek es az egesz esküvö hangulatahoz illett.
No nem kell magadra venni, hogy kuncsorogtok az esküvöi penzert, ne ertsd felre legyszives! Csak pelda keppen irtam, hogy az esküvö hangulatatol es a partol is függ, hogy illik-e hozzajuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!