Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a menyasszonyi ruha vásárlása?
Szóval azt tudom, hogyha kölcsönöznék, akkor esküvő előtt jó pár hónappal előbb el kell mennem, és párszor próbára is kell menni, ill. ha varratom, akkor ugyan ez. Én vásárolni szertném (mert néha olcsóbb, mintha kölcsönzöm), és szeretném ha örökre az enyém lenne.(fontos, hogy én viseljem először, ezért csak szalonban venném, és nem neten, vagy kéz alól...)
A kérdésem az, hogyha vásárolni szeretném, akkor az hogy működik egy szalonnál például? Kiválasztom, tetszik, jól áll, és azt mondom ezt szeretném? Rögtön vihetem is haza? Vagy lefoglalom, és majd csak később, az esküvő előtt viszem el, és még ők rám igazítják, vagy úgy vannak vele a szalonban, hogyha megvettem, vigyem, és onnantól már nekik nincs semmi dolguk a ruhámmal(rám igazítás,....stb)Köszi, a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!