Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan működik a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a menyasszonyi ruha vásárlása?

Figyelt kérdés

Szóval azt tudom, hogyha kölcsönöznék, akkor esküvő előtt jó pár hónappal előbb el kell mennem, és párszor próbára is kell menni, ill. ha varratom, akkor ugyan ez. Én vásárolni szertném (mert néha olcsóbb, mintha kölcsönzöm), és szeretném ha örökre az enyém lenne.(fontos, hogy én viseljem először, ezért csak szalonban venném, és nem neten, vagy kéz alól...)

A kérdésem az, hogyha vásárolni szeretném, akkor az hogy működik egy szalonnál például? Kiválasztom, tetszik, jól áll, és azt mondom ezt szeretném? Rögtön vihetem is haza? Vagy lefoglalom, és majd csak később, az esküvő előtt viszem el, és még ők rám igazítják, vagy úgy vannak vele a szalonban, hogyha megvettem, vigyem, és onnantól már nekik nincs semmi dolguk a ruhámmal(rám igazítás,....stb)Köszi, a válaszokat!

2009. aug. 24. 23:18
 1/6 anonim válasza:
48%
úgy, hogy keresel egyet ami tetszik és megveszed. nem nehéz.
2009. aug. 24. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon kedves vagy :-))
2009. aug. 25. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
szerintem biztosan rád igazítják, ahol kölcsönöznek is, nemcsak árulnak. akkor viszed el, amikor kész van. ha csak árulnak és nem igazítanak, akkor is ajánlanak majd valakit, aki rád igazítja. de ilyen sztem nem nagyon van, esetleg nagykereskedők.
2009. aug. 25. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én ruhám is megvásárolható volt. Ezt szalonja válogatja, de általában kérésre rád igazítják. Egyébként nem olcsó egy menyasszonyi ruha. Az enyém 200 ezret ért ha megvettem volna ennyi be kerül, 2003-ban.( Az akkori tavaszi esküvő újság címlapján van) Na szóval nem biztos,hogy olcsóbb a vásárlás. De létezik. Mindig kérdezd meg a szalont ahol nézelődsz,hogy náluk lehet-e és hogyan.
2009. aug. 25. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen sajátot akarsz, a legjobb varratni. Te megveszed az anyagot, megtervezed, hogy milyen legyen, és keresel egy ügyes varrónőt. Szalonból megvásárolni iszonyat drága. Én rákérdeztem, hogy mennyi lenne a ruhám, ha meg akarnám venni, és azt mondták, hogy 500 ezer forint. Szóval varratni érdemesebb. Ahogy hallottam Ukrajnából és Szerbiából lehet szép anyagot hozatni, vagy venni. Egyébként szalonban is van olyan, hogy első felvétel. Tehát a bérlési díjon felül x összegért, rajtad van először a ruha. Én mondjuk félnék varratni, mert nem biztos, hogy pont olyanra csinálja meg, amilyenre szeretném, és aztán nem tudsz már mitkezdeni vele. A szalonban meg van rengeteg és tényleg olyat tudsz választani, amilyet szeretnél.
2009. aug. 25. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] itt nézz körül
2009. aug. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!