Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne ez az esküvő?
Figyelt kérdés
Álmaim esküvőjét egy augusztus eleji időpontban képzelem el. Délelőtt lenne a polgári szertartás szűk családi körben, utána ebéd, szintén csak a családnak, majd délután 3kor a templomi esküvő, ahová már az összes barát hivatalos lenne. Lagzit nem szeretnék, helyette az esküvő után egy tóparton lenne pezsgős koccintás a vendégekkel, valamint táncolnék egyet a párommal és felszelnénk az esküvői tortát. Majd indulnánk is nászútra. Szerintetek így milyen lenne? Nem szólnátok meg azt, aki nem tart nagy lagzit? Párom nem szereti a felhajtást.2009. aug. 23. 19:47
1/7 anonim válasza:
szerintem meg elsősorban nem a vendégek kedvében kell járni, hanem a tietekben, mert a TI esküvőtök. Olyan esküvőt rendezzetek, ahol mindketten jól érzitek magatokat, hiszen ez a TI napotok. Ha ti igy szeretnétek, a barátaitok nem fognak megharagudni.
2/7 anonim válasza:
Az a nap csakis rólatok szól. Nekünk templomi nem is volt csak polgári. Volt viszont szép ruhánk, étteremben ebéd 25 főnek ( összesen ennyien voltunk). Ott ettük meg a tortát is. Hazajöttünk, itthon volt sütizés! És az egész decemberben- szakadó hóesésben. DE GYÖNYÖRŰ VOLT!!!!!
3/7 anonim válasza:
SZUPER!... :D
Végre egy esküvői terv, ami nem túlköltekezésről és túlcicomáról szól!...
Mondjuk, annyival kiegészíteném, hogy a tóparti koccintásnál lehetne kitenni hidegtálakat is vagy valamilyen kis falatkákat vagy szendvicseket (hátha valaki nem szeretne éhgyomorra inni).
De amúgy tökéletes, el sem tudnék jobbat képzelni!
4/7 anonim válasza:
Egyetértek veletek.A nagy lagzi a külvilágnak szól.Egy házasság attól még nem Lesz boldog,ha nagy a dínom-dánom.Ha valaki megszól benneteket ezért,azzal nem érdemes törődni.Sok boldogságot kívánok nektek.
5/7 anonim válasza:
Szerintem remekül hangzik. A hidegtál is jó ötlet, bár egy nagy ebéd után senki nem fog habzsolni.
Csak le ne edd a szép ruhádat!! :))))
Sok boldogságot kívánok!
6/7 anonim válasza:
Naggggyon jó ötlet! Mindenképp úgy csináljátok, ahogy Nektek tetszik, senkit ne engedjetek beleszólni.
7/7 anonim válasza:
hát én még ekkora felhajtást se szeretnék, én maximum olyan esküvőt tudok elképzelni magamnak, ahol rajtam és a páromon kívül csak a tanúk vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!