Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen paraméterekkel milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen paraméterekkel milyen esküvőt tudnátok elképzelni?

Figyelt kérdés
Minél kevesebből szeretnénk megúszni. 30 és 31 évesek vagyunk,van két kicsi gyerekünk (3 és egyévesek).Tavasszal házasodunk,kb 60 vendég lenne. 10 éves vagyunk együtt,már mindenki ideadta amit gondolt az életkezdésünkhöz,szóval anyagi hasznunk nem lenne belőle,nem azért csináljuk.
2012. dec. 11. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

De lenne, mindenki ugyan úgy egy halom ajándékot pénzt költene rátok mert ezt illik.

De ezt ne bánd.

ha ti bulizni akartok és azért lesz a parti akkor egy normál esküvöt tervezzetek.

Mi ugyan így voltunk, mi csak szülöket és tesókat hívtunk majd elmentünk a gyerekünkkel (a második még csak pocakban volt) a Maldív szigetekre. Még így is volt aki küldött ajándékot, pénzt.

2012. dec. 11. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is hasonló lesz.

Díszítést mi csináljuk, szállás kollégiumban. Meghívó szintén sk lesz. Sütit hoznak a rokonok. Alkoholt, innivalót mi visszük.

Sminkemet, hajamat a barátnőm készíti.

Fotós, vőfély nem lesz.

A ruhát még nem tudjuk. A páromnak biztos valami olyat veszünk amit máskor is fel tud majd venni, ezen nem fogunk spórolni. Magamnak egy sima fehér ruhát képzelek el egy olyan cipővel, amit nem csak arra az egy alkalomra vehetek fel.

Vacsora egyszerű lesz.

Olyan 400-500 körül számoljuk.

Mi sem kérünk ajándékot. Vidéken tartjuk, mindenkinek utaznia kell, az sem olcsó sajnos.

2012. dec. 11. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
azért a legfontosabb, hogy mennyi pénzetek van erre?
2012. dec. 11. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Van rá annyi pénzünk,ami kifutna egy 100 fős "igazi" lagzit is,de ennél tudunk jobb helyet is a pénzünknek.Mivel úgysem jönne vissza,nem akarjuk mindet ebbe fektetni.No meg nem is igényeljük a habos ruhát meg a zenekart.

Mint mondtam,már mindenki ideadta amit gondolt,biztos hogy senki nem hozna pénzt vagy ajándékot.De egyébként szólunk is majd előre,hogy nem kell már semmi,csak magukat hozzák.

Igazából a technikai részletekre lennék kíváncsi.esküvői hangulat is legyen,de tekintettel a két kicsire,nem szeretnék éjszakába nyúló lagzit.

2012. dec. 11. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor én leginkább egy étterembe mennék, ahol esetleg lehet zenegép vagy DJ, én még a karaokét is bevállalnám, szerintem tök jó hangulatot tud csinálni. Attól, hogy van gyerek, lehet buli, csak másmilyen, kicsit lazább: :)

és mondjuk azt mondani, hogy vacsi 6 körül és 10kor max befejez :) én így csinálnám. Dekor lehet szép, és megkérnék ismerőst "vőfélynek", legalább is hogy irányítsa a bandát :)

2012. dec. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!