Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eleganciát, a gazdagságot, miért kell azonnal sznobságnak titulálni?
Figyelt kérdés
Itt is rengetegszer olvasom, hogy aki felteszi a kérdést az egyszerű esküvőről, annak rögtön írják, hogy persze, legyen egyszerű, mert aki olyan "sznob" hogy eleganciát, fényűzést, csillogást szeretne, az inkább el se menjen. Ez már többször eléggé bántotta a szememet: tehát szerintetek amelyik esküvő nem kis költségvetésű, az rögtön sznob? Miért? Akinek van pénze elegáns étteremre, szép ruhára, híres zenekarra, az automatikusan sznob a szemetekben?2012. dec. 9. 17:32
21/22 anonim 

válasza:

Rám is mondták már,hogy sznob vagyok,pont itt,ezen az oldalon,meg azt is,hogy egy beképzelt kis majom vagyok,legyenek boldogok ennyivel.Csak azért mert szeretem az egyedi és híres tervezőktől kiadott ruhákat,meg igényes vagyok.Vígéki rokonságról azt mertem írni,lévén,hogy nem tudtak viselkedni,"parasztok"...ennyi volt az én bűnöm:P
22/22 anonim 

válasza:

Nálunk az összeget nem illik megkérdezni, de amúgy meg mindenki tudja, melyik teremben mennyi. Talán ezért is nem kérdezte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!