Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak ajandekent eskuvore ami vicces?
én így fával nemismertem...:D:D
de egyszer ezt apa megcsinálta a hugommal lufival....hát szem nem maradt szárazon....xD:D:D
Szerintem ez is elég vicces,de lehet,hogy másnak nem lesz az,de tuti,hogy ha valaki elsütötte volna a lagzimon halálra röhögtem volna magam!
kb.5-6 dobozba mindegyiket jól becsomagolva és az utolsó kis dobozt telerakod fűvel rá egy sárgarépát,2szem tojást meg valami szőr szerűséget ragasztasz és úgy fordítod minthogyha egy kuki lenne,és,hogy kicsit még "idiótás"legyen a "szőr"alá lehet rakni 2szem cukrot és azt meg kel enniük,hogy mindig édesen mámorító legyen a házaséletük!
Aztán végül is még fel lehet ezt az egészet úgy is turbózni,hogy valami fehéret is (pl.tejszínhabot)raksz rá.
Természetesen a menyasszonynak kellene kibontogatni a dobozokat!
Én Szentírási idézetet adtam. A vőlegénynek annyira tetszett, hogy azt mondta kitapétázza vele a lakást.
7A férfi nem köteles a fejét befödni, mert Isten képmása és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dísze. 8Nem a férfi lett ugyanis az asszonyból, hanem az asszony a férfiből. 9S nem a férfit teremtette Isten az asszonyért, hanem az asszonyt a férfiért.
10Ezért viselje az asszony annak jelét, hogy hatalom alatt áll.
1 Kor, 7-10
22Az asszony engedelmeskedjék férjének, akárcsak az Úrnak, 23mert a férfi feje az asszonynak.
Ef 5,22
18Asszonyok, engedelmeskedjetek férjeteknek, ahogy illik az Úrban.
Kol 3,18
11Az asszony csöndben, engedelmes lélekkel hallgassa a tanítást. 12Nem engedem, hogy az asszony tanítson, sem azt, hogy a férfin uralkodjék, hanem maradjon csöndben. 13A teremtésben is Ádám volt az első, Éva utána következett; 14Ádámot nem vezették félre, de az asszony hagyta, hogy félrevezessék, s bűnbe esett. 15Azáltal üdvözül, hogy vállalja az anyaságot, kitart a hitben, a szeretetben, a szegénységben és a tisztességben.
1Tim 2,11-15
Mi pont most voltunk és egy dupla fenekű "kincsesládát" adtunk nekik. A tetején egy csomó apró pénz volt meg bizsuk az alján meg hülyeségek.pl.:
Tangabugyi...ha a férj nem akarja
Fejfájás csillapító... ha a feleség nem akarja és még sok más hasonló tárgy.
Nagyon tetszett nekik és az egész násznépnek is mert kikellet váltaniuk a kulcsost.
Valami egyedit!
Nézz itt körül: www.egyedimeglepi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!