Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit adjak ajandekent eskuvore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak ajandekent eskuvore ami vicces?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Végy egy tortaméretű farönkött vidd cukrászatba, hogy csinálják meg tortának. Majd add át az ünnepelteknek, hogy valami kifogással, hogy ott kell felvágni az orrod elött. Elösszőr mellékelj egy kést, majd tedd a kezed ügyébe a baltát. Esetleg valami kíváncság lehet mögötte, hogy ha felvágja akkor teljesül. Na ezért kell a balta. Ha azt belevágja teljesül a kívánsága
2009. aug. 20. 13:29
 2/10 anonim válasza:
Ez a vicc ősöreg, szerintem mindenki ismeri, de jobbat nem tudok, úgy hogy inkább csöndben maradok! :)
2009. aug. 20. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

én így fával nemismertem...:D:D

de egyszer ezt apa megcsinálta a hugommal lufival....hát szem nem maradt szárazon....xD:D:D

2009. aug. 20. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is elég vicces,de lehet,hogy másnak nem lesz az,de tuti,hogy ha valaki elsütötte volna a lagzimon halálra röhögtem volna magam!

kb.5-6 dobozba mindegyiket jól becsomagolva és az utolsó kis dobozt telerakod fűvel rá egy sárgarépát,2szem tojást meg valami szőr szerűséget ragasztasz és úgy fordítod minthogyha egy kuki lenne,és,hogy kicsit még "idiótás"legyen a "szőr"alá lehet rakni 2szem cukrot és azt meg kel enniük,hogy mindig édesen mámorító legyen a házaséletük!

Aztán végül is még fel lehet ezt az egészet úgy is turbózni,hogy valami fehéret is (pl.tejszínhabot)raksz rá.

Természetesen a menyasszonynak kellene kibontogatni a dobozokat!

2009. aug. 20. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez a fatortás jó, még nem hallottam. Tavaly egy olyan lagziban voltam ahol a menyasszony egy csokrot kapott csupa keféből. Volt benne wc kefe meg ruhakefe meg amit el tudsz képzelni és valami olyan szöveggel adták át h soha ne legyen gondja ezzel a munkafolyamattal.
2009. aug. 21. 00:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Én Szentírási idézetet adtam. A vőlegénynek annyira tetszett, hogy azt mondta kitapétázza vele a lakást.

7A férfi nem köteles a fejét befödni, mert Isten képmása és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dísze. 8Nem a férfi lett ugyanis az asszonyból, hanem az asszony a férfiből. 9S nem a férfit teremtette Isten az asszonyért, hanem az asszonyt a férfiért.

10Ezért viselje az asszony annak jelét, hogy hatalom alatt áll.

1 Kor, 7-10

22Az asszony engedelmeskedjék férjének, akárcsak az Úrnak, 23mert a férfi feje az asszonynak.

Ef 5,22

18Asszonyok, engedelmeskedjetek férjeteknek, ahogy illik az Úrban.

Kol 3,18

11Az asszony csöndben, engedelmes lélekkel hallgassa a tanítást. 12Nem engedem, hogy az asszony tanítson, sem azt, hogy a férfin uralkodjék, hanem maradjon csöndben. 13A teremtésben is Ádám volt az első, Éva utána következett; 14Ádámot nem vezették félre, de az asszony hagyta, hogy félrevezessék, s bűnbe esett. 15Azáltal üdvözül, hogy vállalja az anyaságot, kitart a hitben, a szeretetben, a szegénységben és a tisztességben.

1Tim 2,11-15

2009. aug. 21. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
vibrátort,guminőt:DD (viccelek)
2009. aug. 26. 20:57
 8/10 anonim válasza:

Mi pont most voltunk és egy dupla fenekű "kincsesládát" adtunk nekik. A tetején egy csomó apró pénz volt meg bizsuk az alján meg hülyeségek.pl.:

Tangabugyi...ha a férj nem akarja

Fejfájás csillapító... ha a feleség nem akarja és még sok más hasonló tárgy.

Nagyon tetszett nekik és az egész násznépnek is mert kikellet váltaniuk a kulcsost.

2009. aug. 26. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
névre szolo mesekonyv amiben ok a foszereplok
2009. szept. 4. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Valami egyedit!

Nézz itt körül: www.egyedimeglepi.hu

2009. okt. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!