Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre egyedi torta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre egyedi torta?

Figyelt kérdés

Cukrász vagyok. A legjobb barátnőm férjhez megy. Arra gondoltam hogy csinálnék egy szép emeletes tortát a tetején egy vicces marcipánnal.

Ti mit szólnátok ha a tortátokat ilyen marcipán díszítené??

Az ifjú pár vidám, jó lelkű embereke..

[link]

2012. dec. 5. 19:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem remek ötlet, egyedi, vicces, kedves.

Csak szerintem kicsit furcsa, hogy esküvőre tortát viszel. Az én esküvőmre is hozott egy tortát az egyik rokon, de olyan furán jött ki, hogy mikor szolgáljuk fel. Desszert nem volt, csak a menyasszonyi torta, így mellé azért még sem tolhattuk ki. Nem árt ebből a szempontból is megfontolni, mert furán jöhet ki a két torta. Esetleg puhatold ki előre, mit szólnának hozzá, vagy lesz-e desszert és akkor elő tudod hozni a tortát.

De még egyszer ismétlem, remek ötlet!

2012. dec. 6. 11:29
 22/27 A kérdező kommentje:

Én nem nászajándéknak adom a tortát. Természetesen kap ajándékot az ifjú pár. A torta csak egy meglepetés torta lenne.

Nem 2 torta lesz. Lesz egy nagy esküvői torta amit az ifjú pár rendelt. Mivel lesznek sütemények, desszertek, így több torta is lesz. (nagy lagzi lesz) Ezért is gondoltam hogy a sok hagyományos virágmintás torták mellé csinálhatnék egy vicces tortát is.

2012. dec. 6. 19:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Jaaaj, én nagyon örülnék egy ilyennek :)
2012. dec. 6. 20:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Oh, akkor szerintem még jobb ötlet. Ha több torta is lesz, akkor nyugodtan csinálhatsz valami egyedit. Én biztosan örülnék neki.
2012. dec. 7. 09:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem az elso nagyon tetszik. A második is jó pofa, de a harmadik kép nem nagyon tetszik, hogy lezuhan az ifjú pár. De nálam az elso viszi a pálmát.

26N

2012. dec. 7. 11:53
 26/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó..cukrásznak tanulok :)
2012. dec. 7. 15:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Megcsináltad a tortát? Milyen lett? Örültek neki?
2013. aug. 23. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!