Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre egyedi torta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre egyedi torta?

Figyelt kérdés

Cukrász vagyok. A legjobb barátnőm férjhez megy. Arra gondoltam hogy csinálnék egy szép emeletes tortát a tetején egy vicces marcipánnal.

Ti mit szólnátok ha a tortátokat ilyen marcipán díszítené??

Az ifjú pár vidám, jó lelkű embereke..

[link]

2012. dec. 5. 19:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
nagyon otletes:) ha tudod hogy neki tetszene akkor rajta szerintem nagyon nagyon jooooooo
2012. dec. 5. 21:25
 12/27 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jópofa, és az esküvőn a vidámság számít!
2012. dec. 5. 22:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik :) A létrás ötlet se rossz :)
2012. dec. 5. 22:12
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az első jobb, nem olyan bonyolult, mint a többi, és humorosabb is.
2012. dec. 5. 22:21
 15/27 anonim ***** válasza:
én személy szerint nagyon örülnék egy ilyen tortának, illetve marcipánnak. Tetszik!
2012. dec. 5. 22:28
 16/27 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos és kreatív ötlet nászajándéknak. "...egy szép emeletes tortát..."- tehát nem ez lesz a menyasszonytorta gondolom, mert azt szerintem minden pár maga kell megválassza a nagy napra. Nászajándéknak viszont tökéletes az ötleted :)
2012. dec. 5. 22:52
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem ez lesz a menyasszonyi torta. Én csak egy kis meglepetés tortára gondoltam. Ők nem is tudják hogy kapnak ilyen tortát.

Hát akkor csinálok nekik egyet..köszi még egyszer a válaszokat.

2012. dec. 5. 23:05
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
Vendégként nekem nem tetszene... valószínűleg azért, mert nő vagyok, és ezt egy kicsit magamra is sértőnek érzem. Lehet, hogy nem jogosan, de ezt érzem, na... de hát ízlések és pofonok.
2012. dec. 5. 23:57
 19/27 anonim ***** válasza:
18. vagyok: a 2-3. verzió már jobban tetszik, azt az én humorom is meg tudja emészteni :D.
2012. dec. 5. 23:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem a 2.-dik verzió az csúcs!!!Nagyon jó!:-)
2012. dec. 6. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!