Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden legénybúcsúba vannak lányok? Kicsit félek!
Figyelt kérdés
Én 19 vagyok a párom 25.Több mint fél éve együtt vagyunk.Minden tökéletes a kapcsolatunkban.Mindenkinél jobban szeretem.Holnap legénybúcsúba megy és rettegek attól hogy ha esetleg lesznek lányok akkor majd elfog csábulni.Egyébként úgy lesz hogy csütörtök péntek.De a barátom mondta hogy ő külön kocsival megy és péntek reggel jön vissza mert már látni szeretne.Egyébként mindennap ír sms-t többet is, mindennap hív.Nem szeretném elveszíteni mert abba belehalnék.Van okom félni?2009. aug. 19. 12:59
1/7 anonim válasza:
Ha megakar csalni akkor azt legénybúcsú nélkül is megteszi. Ne aggódj. Mindent a szemnek semmit a kéznek.
2/7 anonim válasza:
nincs okod félni :)ha lesz is lány azt a vőlegénynek "viszik" nem a haveroknak. és leírásod alapján nagyon szeret a srác.:)
3/7 anonim válasza:
A párod minden áldott nap talán többszáz növel is összefut az utcán, jobbnál jobbakkal, mégis Te kellesz neki, veled éli az életét. Ne rontsd el a kapcsolatotokat féltékenykedéssel. Gondolj bele, Neked milyen rosszul esne, ha azt gondolná, hogy rád bármelyik pasi is csábítólag hatna és azon aggódna, hogy megcsalod. A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
ha egy futokalandert eldob Teged, akkor azt a kapcsolatot nem kell felteni! ez igaz! hidd el nekem
5/7 anonim válasza:
Ha valóban minden tökéletes köztetek,akkor mitől is félsz??
És a bizalom hol van,az nem tökéletes?
Igazuk van az előttem szólóknak,ha meg akar csalni megteszi legény búcsú nélkül is.Ha meg Te vagy számára az igazi,akkor rázhatja magát előtte bármilyen lány akár éva kosztümben is,mert nem érdekli.
Ne legyél ok nélkül féltékeny,és ne akard elszámoltatni minden idejéről,mert az csak ideig-óráig működik,ezt a pasik hamar megunják.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Én bízom benne de valahogy mégis félek.
2009. aug. 19. 13:22
7/7 anonim válasza:
Az én páromnak j.héten lesz a búcsúja, és mégsem félek. Pedig ő lesz a vőlegény. Ha már most ettől fosok, akkor mi lesz később. Pont azért megyek hozzá, mert megbízom benne. Ne aggódj. Ahogy előttem is írták, ha meg akar csalni, bárhol meg fog, nem pont egy legénybúcsúban, ahol sok a közös ismerős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!