Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a fotósról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a fotósról? Szerintetek szép képeket csinál?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 30. 12:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Nekem szakmabeliként szimpatikus, hogy próbál egy kicsit mást csinálni, mint a megszokott, a divat.

pont azt csinálja ami a dívat..erről ennyit..nézzél körbe..rengeteg ilyen képet láttam..

2012. nov. 30. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Én is pont erre gondoltam, hogy manapság pont ez a divat.

Felvesszük az esküvői ruhát és csinálunk valami nagyon alternatívat, valami nagyon izgiset, meg nagyon durvásat, meg úúú de király, meg frankó lesz! És mindenki hogy ámul majd aki látja, hogy milyen izgalmasak és vagányak vagyunk!

Aztán hazamegyünk, berakjuk a 150-200 ezres képekkel teli albumot a szekrénybe és folytatjuk az életünket, úgy, hogy az egyetlen és izgalmas programunk a televízió vagy a tescos vásárlás.

2012. nov. 30. 13:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nekem tetszenek a képek!
2012. nov. 30. 13:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Slideshow-ból egyébként sincs értelme a képek élességén vitatkozni."

Azért többnyire olyan slideshowkat lát az ember, amik nem úgy néznek ki, mintha a pohár alján át néznénk.

2012. nov. 30. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

ma 13:55

Örülök hogy tetszenek de nem ez volt a kérdés..nem kell ezen megsértődni te tette el a kérdést mi a véleményünk.Nyílván neked tetszik mert vagy te csináltad vagy az egyiken te szerepelsz...nekem sincs a képekkel semmi bajom,de dívat manapság ilyen képeket csinálni és ha már elmegyünk ennyire művészi írányba akkor legyen mondandója annak a képnek és ne csak az legyen hogy huu de szép ai szét van effektezve mert ezen kívűl semmi..

2012. nov. 30. 14:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Nehari utolsó, de most neked mi bajod? Megköszöntem a válaszokat!Ezzel mi a baj?????Nekem tetszenek, holott egyiken sem szerepelek, de remélem fogok, mert őt néztük ki fotósnak!ÉS kíváncsi voltam, másoknak hogy tetszenek!Szerintem semmi olyat nem írtam az előző válaszomban amivel bárkit megsértettem volna!
2012. nov. 30. 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak az első videónak néztem meg kb a feléig (ahol az erdőben fotózott). Szerintem nem rossz egyáltalán, a homályosságot a videószerkesztő programnak tudom be, én is csináltam már éles képekből slideshow-t és homályos lett, ez kellett ahhoz hogy kicsi legyen a fájlméret.

Az effektek nekem sem tetszenek, van ahol nagyon túlzás a vignette (a fehér meg fekete a képek sarkában) de alapvetően szerintem jó szeme van a fotósnak, és pl az a kép ahol egy futó ember kerül be 'véletlen' a képbe, az kifejezetten ötletes szerintem :)

Weblapja nincs a fotósnak, ahol meg lehet normálisan nézni a képeit? Az alapján sokkal jobban meg lehetne ítélni szerintem.

2012. nov. 30. 15:44
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Mert az sokkal jobb aki még az esküvői képein is csak vigyorog a fényképezőgépbe meg a közeli parkban fotózkodik. Nem gond ha nincs fantáziád csak ne akadj ki másokra akiknek van. :)
2012. nov. 30. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:
64%

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy beszóljak Mindenkinek, összegezve a KRITIKÁKAT! :))) A fotóssal nincs semmi baj, az utómunkával sem. Nincsenek széteffektezve, persze használ vignettet (lágy szélek), meg színkorrekciót, de ezek nem mennek át gagyiba. Fotózásnál kihasználja a mélységélesség (csak a téma éles) adta lehetőségeket, játszik vele. Az, meg hogy az arc, vagy más részletek árnyékosak, arra azt mondom, hogy mivel több száz (hanem ezer) fotó készül ilyenkor, ez belefér és ott van még a "művészi szabadság", meg néha jól jön egy-egy sziluett, mely ápol 's eltakar. :)) Azért lássuk be, hogy "kissé" más, mintha egy telefonnal vagy egy kis digit géppel kattingatna a rokonság körülöttük. Ezek átgondolt képek, időt szánt rá a fotós, hozta a szakértelmét, a felszerelését. Persze, lehet Neked is valami drága géped, de ne felejtsd el, hogy ha veszel egy jobb gépet, tudást nem oszatanak hozzá. Ez a fotós nem egy éve tanulta a szakmát.

Nekem csak két dolog furcsa; a helyszínválasztás, meg a nagytotálok (túl távoli képek). Bánya, olajkút, vagy nem is tudom milyen ipari létesítmény (alagút, kerítés). Az meg hogy ki akarnak tűnni az átlagból… Szerintem, ez butaság, mert nem a médiának, nem a bulvárnak készítik ezeket, hanem maguknak, emlékeket gyártva, a családnak és az utókornak. Nem kell hozzárendelni gondolatokat, hogy melyik képnek milyen "üzenete" van. Ez egy divat lett az utóbbi években, hogy legyenek ilyen képek, mintha divatfotók lennének. Nekem alapban sok az ilyen túlzottan beállított fotók, meg az a képdömping, ami az ilyen eseményeken rögzül. Aztán hazamegyünk és folytatjuk az életünket tévét nézve és a tesco-ban vásárolva… Persze, mert ez egy ünnepély, senki nem akar superhero lenni egy esküvőtől, egy majdnem, hogy szimpla fotózástól. Igazam van, vagy igazam? :-D

Annak ellenére írtam le ezeket, hogy én nem vagyok fotós, én operatőr vagyok.

Ha valakinek szüksége lenne esküvőfilmre, forduljon hozzám! :) De fotóst is tudok, ha ő, akit elemezgetünk, nem lenne jó.

2012. dec. 1. 04:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, nekem inkább ez a típusú fotózás tetszik, mint amikor beállítják a kertbe meg a szürke drapéria elé a párt, kínosan be van állítva minden, és olyan semmilyen gagyi... bár ezeknek a képeknek a minősége tényleg nem a legjobb, és egyes beállítások már nagyon erőltetettek.
2012. dec. 1. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!