Szerinted szép a nevem? Mit gondoltok róla? (Olívia)
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2010. nov. 10. 14:33
1/9 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik ez a név. Ha kislányom lett volna, valószínűleg így nevezem el:)
2/9 anonim válasza:
nekem a Popeye jut eszembe :) nem tetszik. de nem is ronda név.
3/9 anonim válasza:
Szerintem szép, és a becézése is jó, hogy Oli.
Egyébként nagymamámat is így hívták, bár nem nagyon ismertem, úgyhogy nem sokat hallottam így kimondva a nevet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép:) Főleg a húgom jut róla eszembe, aki Lívia, na meg az olívabogyó, ami meg nagyon finom :D
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. a húgomat így hívják bár csak a második neve, és elég dühös, hogy nem ez az amit használunk rá :)
7/9 anonim válasza:
Sztem nagyon szép. A legjobban az tetszik benne, hogy hangosan kimondva sugárzik belőle a lágyság és a szépség. (főleg, ha egy kicsit elnyújtjuk az első í-t, és az egész nevet szép lassan ejtjük ki) :D
9/9 anonim válasza:
Hé, ne lopd el a nevem!!! :D
Vicceltem...nagyon szép. :)
(Az a legrosszabb, hogy a suliban így csúfolnak ezzel a névvel, mint pl: Olivabogyó, olajbogyó, Olga stb,stb.
És az is idegesít, ha valaki így írja a nevem: Olivia
Könyörgök!Az első í hosszú!!És így is szokták írni a suliban: Olivía
Please!Ez értelmetlen, és nem is így kell!!
Úgy kell, ahogy Te írtad le!Olívia
Ennyi.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!