Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól tudom, hogy egy esküvőn a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tudom, hogy egy esküvőn a koszorúslányokat és nekik a ruháit a menyasszony választhatja ki? Viszont az anyagiakért már nem ő felelős ugye?

Figyelt kérdés

Ez azért érdekel, mert a családban tudom, hogy vannak jó páran, akik számítanak a koszorúslány szerepre de nem szeretném, hogy az én esküvőmön azok legyenek. (Az ok egyszerű: nem állnak olyan közel hozzám)

Azok esetében meg, akiket kiválasztok és elfogadják a felkérést, szeretném, ha egyforma ruhában lennének. Eddig minden ismerősöm esküvői fényképein így volt, és ez nagyon tetszett. Válaszaitokat előre is köszönöm.

2012. nov. 24. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

nálunk ez úgy müködött, hogy a barátnőimnek mondtam, ha szeretnének koszorúslányok lenni, lehetnek, szeretném én is, de sajnos a ruhájuk árát nem tudom állni...szeretnének koszorúslányok lenni és annyira figyelnek rám, hogy képesek voltak multkor megkérdezni, hogy tetszik e az ötlet amit kitaláltak, mert csak én vagyok a menyasszony...hát mondtam, hogy azt hagyján, hogy tetszik az ötletük, és hogy pont ez jutott eszembe nekem is (ismerve őket, tudtam, milyen szabású, árú ruhákat fognak magunka venni ill megvarratni..a szin adott volt, mivel kék lesz minden valahogy automatikusan kék ruhát akartak...), de az lesz, amit ők akarnak...kértek tanácsot, mutatják folyton a képeket, és megegyeztek, hogy varratják, kék szinben, hasonló fazonban, csak a diszités és ilyen apróság lesz más...lesz egy alapdarab, de mindenki saját izlése és tetszése szerint díszitteti fel...és varratják...hát...én imádom őket, hogy akkor is figyelnek rám mikor tényleg ők rendelkeznek az anyagiakkal:) imádom őket!

24L

2012. nov. 26. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem én fizettem a ruhájukat olyat választottak amilyet akartak. Megbíztam bennünk és jól tettem gyönyörűek voltak. A virághoz ragaszkodtam azt én fizettem mindenkinek.

Ha elvárásaim lettek volna akkor fizetem a ruhát.

2012. nov. 26. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

az én koszoruslányaimnak nem csokruk, hanem kardíszük lesz..azt én állom nekik:)

24L

2012. nov. 27. 08:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hiszem ezek alapján én is csak a színt fogom kérni, de a fazont, diszítést és egyéb extrákat rájuk bízom. Viszont fizetni sajnos biztos nem fogom tudni (kivéve, ha nem találnak/találok 3500 Ft-ért ruhákat, mert akkor belefér) :)

Na, de még úgyis meg fogom velük beszélni ezeket a dolgokat. Ezt a kérdést még csak kíváncsiságból tettem fel, hogy tudjam, nálatok mik voltak/lesznek a szokások. Lehet, miután beszélgettem mindegyikükkel, már nem is lesz számomra ez kérdés. :)

2012. nov. 27. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!