Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha valaki belógna az esküvődre, a lakodalomba és enne-inna?
nyakon zuttyintanám egy pohár itallal és míg megzavarodik kidobatnám az egyik nagyadarab emberkével
ha valami szerencsétlen koldus(bár mit keresne ott?) akkor azt kajával dobatnám ki
az az én napom és a páromé, senki nem ronthatja el!
Hát felénk vannak ilyen leskelődők, azok be nem jönnek, csak szoknak nekik kivinni kaját, errefele ez természetes.
Februárban vőfény voltam, vacsora már éppen lezajlott, nagy lakodalom volt, több mint 200 fő, keresztanyám testvére házasodott. Egyszer csak keresztanyám szólt hogy van egy falubeli csávó, alkoholista, aztán jönni akar inni, pedig senki sem hivta, meg szokott balhézni is ha részeg.
kimentem, beszéltem vele, kivittem neki egy sört hogy igya meg, megitta, megbeszéltük hogy elmegy. így is tett, csak 10 perc múlva újra megjelent, csak vacsi után már voltak kint fiatalok az udvaron, meg többen kimentek rágyujtani stb. az emberünk meg azokat provokálta.
egy másik vőfénnyel kimentünk, ketten próbáltuk jó belátásra bírni, nem bírt magával, levettem zakót meg a mellényt, odadtam a másik vőfénynek, aztán lecsaptam a csávónak kettőt.
utána nem jött senki.
De el kell mondani hogy bár nem vagyok nagy termetű, de ütni tudok, később kiderült ezért is nekem szóltak először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!