Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél, ha valaki belógna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha valaki belógna az esküvődre, a lakodalomba és enne-inna?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 15:34
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
45%
másnap agyonütném egy nagy bottal
2012. nov. 23. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak hülye gyerekek lennének, akkor kihajítanám őket. Ha hajléktalan, vagy más éhező ember, csomagolnék neki egy nagy adag ételt.
2012. nov. 23. 16:44
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk a férjem két ajtós szekrény, kiütöm a fogad ha rosszul szólsz baráti köre az érdekesen reagálna az biztos...
2012. nov. 23. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha azért jönne, mert sosem volt lagziban, maradhatna. Ha meg csak szórakozásból belógna, akkor meggondolnám. Ki tudja. Plusz 2-3 fő nem sok vizet zavarna. :)
2012. nov. 23. 16:55
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Kidobnám a fenébe, mit kell ezen gondolkozni? :D
2012. nov. 23. 17:54
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
sajnos megfordulna a fejemben a gyanú, h lopni jöttek. mmint a vendégek cuccait, pénzét. szóval rövid úton ki lennének penderítve, úgy h többet eszükbe se jusson ilyesmi.
2012. nov. 23. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

nyakon zuttyintanám egy pohár itallal és míg megzavarodik kidobatnám az egyik nagyadarab emberkével

ha valami szerencsétlen koldus(bár mit keresne ott?) akkor azt kajával dobatnám ki

az az én napom és a páromé, senki nem ronthatja el!

2012. nov. 23. 18:07
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Kidobnám.
2012. nov. 23. 18:25
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg megkérnék egy férfi meghívottat, hogy legyen kedves őket elküldeni, ha már az én nagy napom, ne nekem kelljen ezen idegelnem magam. :) De egyébként azt is kinézem magamból, hogyha szimpatikus alakok, akkor azután hogy közlöm velük mennyire pofátlan dolog ez, befognám őket táncolni, legalább osztozzanak az örömömben ha már így alakult... :D
2012. nov. 23. 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

Hát felénk vannak ilyen leskelődők, azok be nem jönnek, csak szoknak nekik kivinni kaját, errefele ez természetes.

Februárban vőfény voltam, vacsora már éppen lezajlott, nagy lakodalom volt, több mint 200 fő, keresztanyám testvére házasodott. Egyszer csak keresztanyám szólt hogy van egy falubeli csávó, alkoholista, aztán jönni akar inni, pedig senki sem hivta, meg szokott balhézni is ha részeg.

kimentem, beszéltem vele, kivittem neki egy sört hogy igya meg, megitta, megbeszéltük hogy elmegy. így is tett, csak 10 perc múlva újra megjelent, csak vacsi után már voltak kint fiatalok az udvaron, meg többen kimentek rágyujtani stb. az emberünk meg azokat provokálta.

egy másik vőfénnyel kimentünk, ketten próbáltuk jó belátásra bírni, nem bírt magával, levettem zakót meg a mellényt, odadtam a másik vőfénynek, aztán lecsaptam a csávónak kettőt.

utána nem jött senki.

De el kell mondani hogy bár nem vagyok nagy termetű, de ütni tudok, később kiderült ezért is nekem szóltak először.

2012. nov. 24. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!