Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Viseljem el azokat az embereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viseljem el azokat az embereket az esküvőmön a vőlegényem kedvéért, akik kibeszélnek engem, fújnak rám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 éve együtt vagyunk a mostmár vőlegényemmel, és késő tavasszal összeházasodunk. A probléma a vendéglistával van, mégpedig a párom (lány)barátaival. Amikor összejöttünk, együtt buliztunk, a vőlegényemnek fontosak voltak a barátai, én is kedveltem őket, így mindig örömmel buliztunk együtt. Vagyis csak én gondoltam ezt. Pár hónappal később ritkultak a találkozások, a bulik, mert pl. én beteg voltam és a párom inkább ápolt, mintsem elmenjen bulizni, vagy tanultam és nem hagyott egyedül. De én ebbe sosem szóltam bele. egy dolog zavart velük kapcsolatban, az, hogy a csajok az összes fiúbarátjukkal (beleértve a vőlegényemet is) úgy viselkedtek,mmintha együtt lennének: puszik, ölelgetések, és elhangzottak előttem is azok a mondatok, hogy "szeretlek" "imádlak, de gusztustalanul" ez már azért nem tetszett. Megmondom őszintén, nem volt kedvem ezek után bulizni velük, még találkozni sem. A párom megértette ezt, mondta hogy neki is rosszul esne fordított helyzetben. Még jobban ritkultak a bulik, és egy buli alkalmával elkaptam őket, amint hallom h arról beszélgetnek, h én elvettem tőlük a barátjukat. Na itt betelt a pohár, ezek után csak a "miújság, hogy vagy?" szinten vagyunk, ha találkozunk, nem visszük túlzásba a kapcsolatépítést. Ez van kb.4 éve. Most, hogy az esküvőt tervezgetjük, a vőlegényem meg akarja hívni ezeket a lányokat (többségében lány"barátai" vannak), de én nem szívesen látom őket, hisz minden buli, bál (!!) alkalmával az asztalon, színpadon táncolnak, vonaglanak. Félő, hogy az esküvőnkön is így lenne.

Ti mit csinálnátok?

26N

2012. nov. 22. 08:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Az ilyen helyzetekre találták ki azt, hogy csak a ceremóniára kapnak meghívót egyes emberek. Akiket azért szeretnél látni, vagy illő meghívni, de azért annyira jóban nem vagytok, hogy a vacsorán is ott legyenek.

Ha ezen megsértődnek, az az ő gondjuk. Azt hiszem, a párnak lehet annyi joga, hogy eldöntse, mekkora, hány fős lagzit, ill. vacsorát akar.

2012. nov. 22. 09:57
 12/28 sippara ***** válasza:
80%
Mi kompromisszumot kötöttünk: Mindenki jöhet, DE aki nem tud úgy viselkedni, ahogyan illő lenne (tök mindegy, hogy alkohol miatt, vagy "alapjáraton bunkó"), az azonnali hatállyal távozik. Kész. Lehet, hogy önzőség, de ez a mi napunk és nem fogok hányó alkoholistákat (illetve a te esetedben asztalon vonagló partyrib@ncokat) nézni a SAJÁT esküvőmön. Így káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik (egészen addig, amíg tisztában van az illem fogalmával :))
2012. nov. 22. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

A vőlegényednek valamiért fontos, hogy ott legyenek. Annyit tehetsz, hogy nem foglalkozol velük, de a párod kérje meg őket, hogy viselkedjenek.

Nálunk is szóba jött az esküvő, párom a testvérei miatt aggódik, akiket szeret, de nagyon jól tudja, mit neveznek szórakozás és ünneplés címszó alatt. Természetesen szeretne őket ott látni, de csak kikötésekkel. Mindenképpen szólni fog nekik, hogy disztingválják magukat, különben nem lesznek szívesen látott vendégek.

Ennyit megtehet érted a vőlegényed is, hiszen az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, főleg ti ketten.

2012. nov. 22. 10:14
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Igaz amit írtok hogy a barátai, meg azok is együtt járnak a vőlegénnyel, meg nem sok az a pár ember , meg birtoklás

de

Egy ilyen lánycsapat vagy akár 1 ember is baromira el tudja rontani az esküvőt. És ezt tapasztalatból mondom. Kinek lesz jó ha jól berúgnak és vonaglanak? Vagy ha rámászik a vőlegényre valamelyik?

A férjem az esküvő előtt már mondogatta hogy az apja nem tud viselkedni ha iszik. Én is így álltam a dolgokhoz ahogy a válaszolók többsége. De 1-1 megjegyzéssel úgy belerondított az esküvőnkbe ha még 1x rendeznénk akár az apósom akár nem, nem hívnám meg. És kívülállóként mondom, hogy ezek a lányok irigyek rád, vagy a boldogságotokra, vagy a pasidra, de valamire irigyek. És egy irigy embernél nincs rosszabb. Ezer meg ezer módját eltudom képzelni akár apró dolgokat is amit megtehetnek. Másnak nem lesz akkora dolog neked meg óriási.Mi lesz ha kisajátítják a vőlegényt? Vághatod majd a jó pofát. Ja és előtte majd jön hogy legyen party, mert jó haverok de te oda nem kellesz. Soroljam még?

Állj a sarkadra és mond meg neki hogy ilyenek nem kellenek oda. 4 éve nem is találkoztok nagyon. Csak azért hívnátok őket hogy többen legyetek? Akkor még mindig jobb 1-2 nagyon távoli uncsi tesó.Az az élet elmúlt. Majd ha a csajok is találnak maguknak normális párt akkor ők is lenyugszanak.

Vagy ha mindenképp marad a meghívás, még mindig "felbérelhetsz" 1-2 embert aki figyel erre. Pl anyukádat vagy egy rámenős testvért aki eligazítja finoman a lányokat ha túl dörgölőznének a vőlegényhez.

2012. nov. 22. 10:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

És írjátok hogy előre szóltok hogy viselkedjenek?

Ez jó vicc és nem működik. Ha valaki nem tudja magától. akkor azután sem tudja. Az apósom már a szertartásra is részegen jött. Mit tudtuk volna vele csinálni? Semmit.

2012. nov. 22. 10:18
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
Én meg mondanám a páromnak hogy gondolja magát a helyedbe........ Ő mit tenne?!
2012. nov. 22. 10:19
 17/28 anonim ***** válasza:
ma 10:18: Mi esetünkben elő lesz indítványozva egy jó pár kilométeres utazás, előreláthatóan gyalog. Vagy ha taxit fognak, akkor azzal, de ez már nem a mi gondunk lesz.
2012. nov. 22. 10:25
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sokan, akik azt mondják, hogy viseld el őket meg minden, nem voltak még ilyen helyzetben, mert nekem azok alapján amit írsz egész más a véleményem. Én is voltam hasonló helyzetben az egyik ex kapcsolatomban, ahol a srácnak csak lánybarátai voltak, akik érezhetően semmibe vettek engem, és láttam rajtuk, hogy rosszindulatúak velem szemben. Persze a srác nem látta őket így, és állandó viták voltak belőle, hogy védte őket, vagy, hogy mennyit találkoznak, én nem akartam menni, stb stb. De ha esküvőre került volna a dolog, biztos, hogy nagyon zavartak volna ezek a lányok. Főleg, hogy beszólnak neked, hogy töredezett a hajad, meg, hogy felszedtél pár kilót... ez nem őszinteség, ez bunkóság. Nem vagytok olyan viszonyban, hogy ilyeneket vágjanak hozzád. az a baj, hogy mivel a párod barátai ezért ő nem fog róluk rosszat gondolni, és mint ahogy itt is néhányan azt fogja gondolni, hogy csak te vagy túl féltékeny, pedig itt többről van szó. Sajnos én nem találtam meg a jó megoldást ezekre a helyzetekre, így a bölcsek köve nincs nálam, de talán a már említett a szertartásra elhívjátok őket, a bulira nem mellett döntenék. Akkor a párod akarata is érvényesül és a tied is. Kompromisszum. Végülis egy jó kapcsolat alapja ez is. Mindenestre ne hagyd, hogy kiakasszanak, ha erős vagy, akkor próbálj meg nekik visszavágni pl: mintha híztál volna, arra legyen az a válasz, hogy hát igen lehet, mert a szerelem és a boldogság állítólag hízlal, és mi imádjuk egymást. A hajas témára, meg hogy érdekes a fodrászom nem így látja. szúrj oda néha, hadd lássák, hogy megvéded magad :) sok boldogságot!
2012. nov. 22. 10:35
 19/28 A kérdező kommentje:

ma 09:48

egyáltalán nem durciztam be, nem szokásom, de lényegtelen, nem ismerjük egymást:) itt csak arról van szó, hogy nem vagyok hajlandó hallgatni azt, ahogyan a páromnak azt mondogatják a csajok, hogy mennyire szeretik őt és imádják. Féltékenység? Lehet. Nem birtoklok semmit, én "csak" szerelmes vagyok, az esküvőM pedig az ÉN esküvőM, olyan szemszögből írtam, hogy ez nem olyan buli, ahol mindenki csak táncolgat, iszogat, és úgymond egyenlő. Itt mi leszünk a középpontban a vőlegényemmel, és sajnos tudom hogy mire képesek egy- több feles után ezek a nők. Igen tudom hogy ezt vele kellene megbeszélnem, higgyétek el, már többször is szóba került, de ő hajthatatlan. Most akkor Ő nem veszi figyelembe az én kívánságomat?:) Nem tiltottam meg neki soha semmit, ezt is csak kértem, hogy ha lehet akkor csak a templomba hívjuk meg őket.

Ők pedig tipikusan olyanok, hogy túlöltöznek mindenkit, hogy minden férfi őket bámulja. És az ÉN esküvőmön legyen már jogom arra, hogy ÉN legyek a legszebb:) Kinézem belőlük, hogy képesek fehérben jönni:)

2012. nov. 22. 10:43
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azokat is, akik nem értenek velem egyet. Ezt csak az tudja, aki volt már hasonló helyzetben.
2012. nov. 22. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!