Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándéklista legyen anyunál?
Figyelt kérdés
Arra gondoltunk, hogy a meghívóba nem írunk bele semmit, hogy milyen ajándékot szeretnénk. Ha megkérdezik a meghíváskor, akkor mondjuk, hogy borítékos ajándéknak örülnénk a legjobban, mivel már 5 éve közös háztartásban élünk. De aki szeretne ajándékot adni, nem pedig pénzt, azok számára anyunál lesz egy lista, és nála érdeklődhetnek arról, választhatnak róla. Így biztosan olyat kapnánk, ami hasznos, nekünk tetszik és nincs már belőle. A listán konyhai eszközök, néhány konyhai gép, kisebb lakberendezési tárgyak, stb. szerepelne? Vagy ilyen lista felesleges?2012. nov. 20. 10:38
1/8 anonim válasza:
200 főnél már necces,anyukádnak nem kis meló
60-80 főnél még jó ötlet,főképp hogy kzeli rokonok
2/8 anonim válasza:
Hááát... Én nem örülnék egy ilyen listának. :) Akkor inkább maradjatok a "borítékos" ajándéknál mert abból azt vesztek amire szükségetek van. Manapság már nem furcsa ha pénzt kértek, de a listás dolgok alapján is kaphattok olyat ami mégse a ti elképzeléseiteknek megfelelő. Szóval ennek lehetnek buktatói és lehet, hogy páran furcsán is néznének rátok.
3/8 anonim válasza:
Sose szerettem az ilyen listás dolgokat. Majd adok ajándékba valamit, amit én gondolok.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lenne sok vendég, csak 50, ami összesen 12 család/pár. Azért gondoltam a listára, mert a közeli rokonoknak, akiknek személytelen a boríték, ez jobb lenne talán. Bár csak annak mondanánk meg, aki direkt rákérdez, hogy ajándékot nem lehetne-e.
Szerintem az a lényeg, hogy az ifjú pár örüljön az ajándéknak, ne pedig az ajándékozó.
2012. nov. 20. 11:17
5/8 anonim válasza:
Persze, az is jó, ha örül az ifjú pár. De ha nekem csak teszem azt 5000 forintom van, azt borítékba tenni kicsit ciki, Herendi porcelán rá meg nem futja a listáról.....
6/8 anonim válasza:
Épp ezért van a listán olyan ami kijön 5ezerből...
(konyhai eszközök,kisebb lakberendezési tárgyak között biztos akad kisebb értékű is,nem mosógép meg szekrénysor csak)
7/8 anonim válasza:
Azt akartam írni, amit az utolsó: ha van rajta olcsó, jelképes ajándék is akkor ok. Ha csak 10-50ezres dolgok, akkor gáz.
8/8 A kérdező kommentje:
Van köztük olcsó is, a legolcsóbb 2ezer Ft-os tétel lenne.
2012. nov. 20. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!