Valaki megmagyarázná ez miért van anyunál?
Figyelt kérdés
Anya folyamatosan eszik, és hízik... csak egyszer beszélt nekem erről, mikor mélyebben beszélgettünk... azt mondta belső remegést érez ami csak akkor enyhül ha eszik. Naponta csomószor eszik, 6-7szer biztos és 3 ebből hatalmas adag a többi közepes... mitől lehet ez a remegés? Pszichológiai ? nagyon régóta ez van sok-sok éve2011. aug. 1. 21:18
1/2 anonim válasza:
Alacsony vércukorszinttől lehet ez. ha eszik, cukor kerül a szervezetébe, ezért a remegés eláll. Anyukámmal is ezvan, csak ő éppenséggel cukorbeteg, de a gyógyszere egy kicsit erős, éss néha túlságosan leviszi a cukorszintjét, és ő akkor szokta a remegést érezni. menjen el anyukád szerintem orvoshoz!
2/2 anonim válasza:
lehet lelki és testi is.
stressz hatására gondolom,így vezeti le a feszültséget.
cukorszint is lehet,ahogy az első írta,bár a mennyiségből ítélve én inkább a szorongásra gondolnék.de tényleg jó lenne elmenni orvoshoz,biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!