Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi beleszólásuk van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi beleszólásuk van a szülőknek az esküvő előkészületeibe?

Figyelt kérdés

Apósomék úgy vélik, hogy az esküvő előtti teendők nagy része javarészt az ő feladatuk. Helyszín, zenész, vendégelszállásolás,stb. úgy vélik hogy mindez az ő gondjuk kell hogy legyen. Mondjuk engem nem idegesít, csak furcsának találom, mifelénk nem szokás ez. Az én szüleim mossák kezüket, semmibe sem avatkoznak bele, még tanácsokat se igen adnak, viszont apósomék nagyon buzgómócsingok :)

Nálatok is voltak/vannak ilyen szülők?

2012. nov. 17. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nem értem hogy a beleszólás miért annak a függvénye hogy ki ad pénzt.ha adok valamit,mondjuk a gyerekemnek pénzt az esküvőre,eszembe nem jutna beledumálni hogy mit csináljanak.megmondanám hogy ennyit és ennyit tudok adni és kész.aztán majd beosztják.

ha segítséget kér az ember ok,akkor segítsen szervezni,adjon tanácsot ha akar,de azért feleslegesen ne aktívkodjon senki.

2012. nov. 20. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nekünk májusba volt az esküvő, de anyósomék se anyámék nem szóltak bele, mindent ugy csináltunk ahogy mi szerettük volta, voltam már olyan lagziba, hogy a kedves apuka szervezte de mindenki kint beszélgetett annyira jól sikerült....
2012. nov. 21. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekünk idén lesz az esküvőnk, és mi is magunk álljuk az esküvőt. A leendő férjem szülei szerencsére nem akarnak beleszólni, csak felajánlották a segitségüket, ezért a sütiket ők rendelhetik meg és így ők is boldogok, hogy segíthettek, és nekünk meg úgyis mindegy lett volna a sütik íze. Az eskövői tortát úgyis mi intézzük.

Viszont az én szüleim ...hát...

Anyám még visszafogta magát, de apám...

Nem szándékozik beleadni egy forintot sem ( nem is várjuk el), viszont mindenbe bele akar szólni.

A ruhámat egy az egyben leszólta, azt mondja "polgárpukkasztó". Nem tetszik neki az ülésrend, meg mondta hogy kit ne hívjak meg, viszont balhét rendezett, amikor kiderült, hogy akiknek ő elujságolta az esküvőt, nemis meghívottak..

Hátam mögött elmesélte 1-2 embernek, akiről ő feltételezte, hogy meg KELL hívnom, mert az ő barátai, ismerősei...

Nagyon szeretem az apámat, de amióta ez az új felesége van ( 8 éve kb) azóta teljesen megváltozott (pletykás locsifecsi, hisztis lett, mint a nő) és hiába próbálok vele értelmesen beszélni, lesüllyedt a nő szintjére és most én érzem magam rosszúl, hogy hogy merészelem nem meghívni a saját esküvőmre, azokat, akiket az ő nője szeretne... (a nő rokonai, én nemis bezséltem velük egy "hello"-nál soha többet)

Úgyhogy a kérdésre válaszolva én azt mondom, ne hagyd, hogy beleszóljanak ez esküvődbe, nekik is volt sajátjuk, ott úgyis olyanra csinálhatták, amilyenre akarták. Ez nem segítség..a segítség az, ha megkérdeznek elötte, hogy hogyan tudnak segíteni, és tényleg CSAK azt csinálják...

2013. jan. 14. 13:27
 14/14 anonim válasza:

Mi nagy elànnal terveztük, hogy milyen esküvőnk lesz.

Ezt megosztottuk párom édesapjàval, aki csak legyintett egyet s azt mondta: "Ugyan màr, nem lesz abbôl úgyse semmi"...

Lefagytam s valami eltört bennem olyannyira, hogy egy esetleges esküvőről hallani sem akarok azôta sem... Ennek 7 éve màr...

Nem szeretnék ilyen csalàdhoz tartozni!

2022. jún. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!