Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy goth esküvő?
Már többször is hallottam magát a fogalmat, de még sosem láttam ilyesmiről se normális képet, se valami leírásfélét...
Aki jártasabb ebben a világban, az mesélne kicsit? Mert elég morbidnak hangzik...
Igen, ilyesmi képeket már én is láttam...
Igazából magára a szertartásra, a szokásokra stb. lennék kíváncsi. És néhány dekorációs ötlet sem jönne rosszul. :)
itt pl melyik a menyasszony? :D
Második, azért ne túlozz. :D Bár ez már valóban a "túl sok" kategória...
Harmadik, attól, hogy valaki deviáns módon öltözködik, még lehet jó, kedves stb. ember.
Nagyon szépek ezek a ruhák! Meg nekem a torták is tetszenek! :))
Amúgy a szertartást én sem tudom, még nem voltam ilyenen.
Ezt találtam, nincsenek általános szabályok:
Azt írja, hogy a gothok többféle vallásban is hisznek, tehát eltérő lehet, van aki keresztény és templomba is megy. Ezután sokan tartanak egy goth rituálét is, de erre is többféle hagyomány van. Főleg a ruháról írnak, de azt látod, hogy milyen a képeken. Aztán a torta is olyan, ami megfelel a goth életérzésnek. Gyűrű: itt is olyat választanak, ami passzol az egyéniségükhöz, de talán a legjobb a fekete színű gyűrű. Meghívó: legjobb ha a fekete-fehér és piros színek keverednek rajta, de persze mindenki válasszon ízlésének megfelelőt. A dekoráció is alternatív, hosszú régi gyertyatartókkal stb... A zene valamilyen minimalista goth zene. Alul pedig látható néhány kép példának a köszönőajándékhoz.
Én goth vagyok a párom is hasonló beállítottságú, mi pl középkori stílusú esküvőt szeretnénk majd, tradicionális ruhákkal, meg egy Sir Lancelot féle étteremben,
nem igazán tervezünk feláldozni senkit sem fekete esküvői ruhát :D
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!