Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy goth esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy goth esküvő?

Figyelt kérdés

Már többször is hallottam magát a fogalmat, de még sosem láttam ilyesmiről se normális képet, se valami leírásfélét...

Aki jártasabb ebben a világban, az mesélne kicsit? Mert elég morbidnak hangzik...

2012. nov. 16. 15:31
1 2
 1/18 anonim válasza:
83%

[link]

Elsőre ezt találtam. Hogy őszinte legyek, nem igazán szívderítő, de ez ízlés kérdése :)

2012. nov. 16. 15:42
 2/18 A kérdező kommentje:

Igen, ilyesmi képeket már én is láttam...

Igazából magára a szertartásra, a szokásokra stb. lennék kíváncsi. És néhány dekorációs ötlet sem jönne rosszul. :)

2012. nov. 16. 15:44
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

[link]

itt pl melyik a menyasszony? :D

2012. nov. 16. 15:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Második, azért ne túlozz. :D Bár ez már valóban a "túl sok" kategória...

Harmadik, attól, hogy valaki deviáns módon öltözködik, még lehet jó, kedves stb. ember.

2012. nov. 16. 15:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépek ezek a ruhák! Meg nekem a torták is tetszenek! :))

Amúgy a szertartást én sem tudom, még nem voltam ilyenen.

2012. nov. 16. 15:57
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Ezt találtam, nincsenek általános szabályok:

[link]

Azt írja, hogy a gothok többféle vallásban is hisznek, tehát eltérő lehet, van aki keresztény és templomba is megy. Ezután sokan tartanak egy goth rituálét is, de erre is többféle hagyomány van. Főleg a ruháról írnak, de azt látod, hogy milyen a képeken. Aztán a torta is olyan, ami megfelel a goth életérzésnek. Gyűrű: itt is olyat választanak, ami passzol az egyéniségükhöz, de talán a legjobb a fekete színű gyűrű. Meghívó: legjobb ha a fekete-fehér és piros színek keverednek rajta, de persze mindenki válasszon ízlésének megfelelőt. A dekoráció is alternatív, hosszú régi gyertyatartókkal stb... A zene valamilyen minimalista goth zene. Alul pedig látható néhány kép példának a köszönőajándékhoz.

2012. nov. 16. 16:04
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
7-es vagyok: nem vagyok goth, de érdekesnek találtam a kérdést és azért gyors utánaolvastam:) Szóval vszeg azért nem találsz normális leírást, mert nincsenek általános szabályok, inkább a megjelenésében tér el az átlagostól.
2012. nov. 16. 16:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én goth vagyok a párom is hasonló beállítottságú, mi pl középkori stílusú esküvőt szeretnénk majd, tradicionális ruhákkal, meg egy Sir Lancelot féle étteremben,

nem igazán tervezünk feláldozni senkit sem fekete esküvői ruhát :D

27/N

2012. nov. 16. 16:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
9-esnek csak poénból: vigyázzatok, a középkorban szokás volt, hogy a rokonok megtekintik a nászéjszakát, nehogy valaki ragaszkodjon hozzá:) De a véres lepedő kitűzése másnap reggel a minimum:)
2012. nov. 16. 16:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hehe majd ügyelünk rá :D
2012. nov. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!