Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy goth esküvő?
Már többször is hallottam magát a fogalmat, de még sosem láttam ilyesmiről se normális képet, se valami leírásfélét...
Aki jártasabb ebben a világban, az mesélne kicsit? Mert elég morbidnak hangzik...
Amúgy OFF-ban szeretném elmondani a következőt
A gothok nem depressziós, öngyi emberek, és az életet sem utáljuk egyáltalán, max nem értünk egyet a mostani társadalmi felfogásokkal elvárásokkal (nőkkel szembeni viselkedés, vagy az tárgyi értékek állandó hajszolását)
Nálam meg a páromnál vidámabb életszeretőbb embert ha keresel se talál senki :)
Az öngyi emberek azok az EMO-k...
Én még csak képeket láttam róla, de nagyon tetszik a stílus. Én is bele akarok vinni valami gothosat az esküvőmbe. (Csak aztán nagyimék a sarokban majd csúnyán néznek rám. XD)
Nekem alapból tetszik, hogy eltérnek a fehér ruhától, személy szerint én is gyűlölöm. Meg a hangulat... *-* Mulatós zene kilőve. :)
Azt nem tudom, hogy a goth stílust/vallást/életérzést teljes mértékben követők tartanak-e templomi esküvőt, de az nekem elég ellentétesen hatna. Várkertben/ kastélykertben polgári esküvőt már el tudok képzelni.
Jahj már... ennyire kiakadni, mert nem tudom, hogy a gothosok templomi esküvőt tartanak-e, vagy nem... Én spec nem szeretem a templomokat, és amit írtam, jobban el tudom képzelni ezt. Egyébként meg megnéznék egy feketeruhás esküvőt pap előtt, meg minden... Most őszintén: ti ezt össze tudjátok hasonlítani egy "normál" esküvővel?
És ELNÉZÉST hogy egy kis "nem tudom, hogy ..." mondatommal ennyi embert megsértettem. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!