Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy goth esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy goth esküvő?

Figyelt kérdés

Már többször is hallottam magát a fogalmat, de még sosem láttam ilyesmiről se normális képet, se valami leírásfélét...

Aki jártasabb ebben a világban, az mesélne kicsit? Mert elég morbidnak hangzik...

2012. nov. 16. 15:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy OFF-ban szeretném elmondani a következőt

A gothok nem depressziós, öngyi emberek, és az életet sem utáljuk egyáltalán, max nem értünk egyet a mostani társadalmi felfogásokkal elvárásokkal (nőkkel szembeni viselkedés, vagy az tárgyi értékek állandó hajszolását)

Nálam meg a páromnál vidámabb életszeretőbb embert ha keresel se talál senki :)

Az öngyi emberek azok az EMO-k...

2012. nov. 16. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos zsír faßa lehet egy ilyen esküvő:D
2012. nov. 16. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
ezek a képek valami gyönyörűek, nekem nagyon bejönnek, pedig nem is vagyok goth :D
2012. nov. 16. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Én még csak képeket láttam róla, de nagyon tetszik a stílus. Én is bele akarok vinni valami gothosat az esküvőmbe. (Csak aztán nagyimék a sarokban majd csúnyán néznek rám. XD)

Nekem alapból tetszik, hogy eltérnek a fehér ruhától, személy szerint én is gyűlölöm. Meg a hangulat... *-* Mulatós zene kilőve. :)

Azt nem tudom, hogy a goth stílust/vallást/életérzést teljes mértékben követők tartanak-e templomi esküvőt, de az nekem elég ellentétesen hatna. Várkertben/ kastélykertben polgári esküvőt már el tudok képzelni.

2012. nov. 17. 10:03
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Én nem értem miért fura a templom, a középkorban csak az nem ment el a templomba aki arra vigyázott, hogy ne aludjon ki a tűz...
2012. nov. 17. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Jahj már... ennyire kiakadni, mert nem tudom, hogy a gothosok templomi esküvőt tartanak-e, vagy nem... Én spec nem szeretem a templomokat, és amit írtam, jobban el tudom képzelni ezt. Egyébként meg megnéznék egy feketeruhás esküvőt pap előtt, meg minden... Most őszintén: ti ezt össze tudjátok hasonlítani egy "normál" esküvővel?

És ELNÉZÉST hogy egy kis "nem tudom, hogy ..." mondatommal ennyi embert megsértettem. -.-

2012. nov. 18. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
scene a jóó iylesmi
2012. nov. 18. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
juj nekem nagyon tetszik. Nem vagyok goth, de ha valaha is férjhez megyek fekete ruhám lesz. :)
2012. nov. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!