Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim fizetni akarják, hogy értessük meg velük, hogy mi szeretnénk állni az esküvőt?
Néha a túlságosan gondoskodó szülő is idegesítő tud lenni, pedig esetedben tényleg csak jót akarnak.
Kategorikusan mondd meg a szüleidnek, hogy felnőtt emberként ti magatok szeretnétek eldönteni, hogy milyen legyen az esküvőtök, arra kit hívtok meg, ezzel kapcsolatban semmilyen tanácsra, segítségre sem tartotok igényt. Ha tényleg segíteni akarnak, akkor a végén a számlából álljanak annyit, amennyit kedvük tartja.
(Normális családokban természetes az, hogy az esküvő költségeit a fiatal pár szülei állják.)
"Normális családokban természetes az, hogy az esküvő költségeit a fiatal pár szülei állják."
Nem tudom, de pl. a mi szüleink nyugdíjasak (lesznek), mire házasodunk, és nekem nem lenne pofám az esküvőm költségeit rájuk terhelni. Sőt, megpróbálnám elérni, hogy ajándékot se akarjanak valami nagyot venni, ha már értékeset akarnak adni, adjanak valami régi családi emléket, ne adjanak ki plusz pénzt. De hát ahány ház, annyi szokás.
Az én szüleim már kislánykorom óta mesélgették, milyen szuper esküvőt csinálnak nekem, és meg is tették.
Persze megkérdeztek engem is mindenről. Jól sikerült, és mindannyian boldogok voltunk. Ők fizették, nekünk nem jött volna össze. De amúgy amióta megszülettem valahol erre készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!