Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van az hogy azok is meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy azok is meg akarják hívatni magukat az esküvőnkre, akik 10 éve felénk sem néztek?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt párommal, azóta nem is kerestek minket - most meg kitört a családi balhé hogy miért nem hívtuk meg őket.

Hogy lehet ennyi bőr a képükön egyeseknek?

Ez annyira szomorú.... :(

2009. júl. 27. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk is ez volt a helyzet, anyukám tesója le szert kb. meg semmi és a tavalyi esküvőnkre ő is elakart jönni, de nem akartam meghívni. Végül anyukám rábeszélt, mondván, hogy "ne legyek olyan, mint ő". + ajándékok:)
2009. júl. 27. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

ha nagyon rosszindulatú vagyok:

hát most válság van. gondolom ingyen kaja stb...

2009. júl. 27. 16:31
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Ingyen kaja? Hát nem tudom, minket már a sírás fog el mikor lagzira vagyunk hivatalosak, mert nem olyan vicces az hogy elmegyünk 4en (a család) és 50-60ezret le kell rakni az "asztalra".
2009. júl. 27. 16:39
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk is volt olyan, aki 10 évente látott, de a nagynéném már beharangozta nekik, hogy lakodalom lesz a családban. Mi nem akartuk meghívni őket, de így már nem volt pofám...

Ám olyan is volt, aki meghívatta magát (nem rokon, csak egy távoli ismerős), és el se jött. Így a kajájukat ki kellett fizetnünk, de utólag sem derült ki, hogy miért nem jelentek meg.

2009. júl. 27. 16:49
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Megértelek, kérdező. Nálunk ugyanez volt. Nem értem, hogy miért. Én még jó barát, közeli rokon esküvőjére sem merném meghívatni magam, míg minket egy nagyon távoli rokonunk külön felhívott, hogy "hát rokonok vagyunk, nem?", és jönnének az esküvőre, mert hallották másoktól, hogy lesz. Hülye voltam, hogy meghívtam őket, mert azóta sem kerestek minket. Ma már azon az állásponton vagyok, hogy tényleg csak azokat érdemes hívni, akiket szeretsz. Lehet, hogy nem mind rokon, de barát is lehet sokkal különb a rokonnál. Megbántam, hogy nem inkább a barátaim közül hívtam többet az ilyen rokonok helyett. Nos, igen, a rokonokat nem válogathatja meg az ember, de a barátait igen.
2009. júl. 27. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit megkönnyebültem hogy nem csak mi vagyunk ezzel így. nállunk a nagymama harangozta be a lagzit és mi nem is ismerjük őket! Mi nem hívjuk meg végül őket, és ha megsértődnek akkor sem valószínű hogy találkoznuk velük. Lemodani őket pedig nagyinak kell, végül is ő hívta meg őket! Kitartást sok bodoságot!
2009. júl. 27. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg náluk fontos a látszat a nagy családról. Azt hívjatok meg, akit akartok, a ti esküvőtök. Unokatesómék is válogattak, és nem hívtak meg mindenkit csakúgy.
2009. júl. 27. 17:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ingyen buli vonza az embert. Én a legközelebbi rokonomat nem is hívtam meg. Apám féltestvéreit. Minek sosem találkozunk, ha igen nem velem tartják a kapcsolatot. Visszont örültem, hogy a férjemnek csak az anyja meg a számomra legszimpatikusabb testvére jött csak el. Pedig 11-en vannak testvérek. Lett is sértődés belőle.
2009. júl. 27. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

te én még akkro is elmegyek ha meg se hívnak, sokszor ismeretlen emberére is ha látok valahol a városban ... tök jó buli meg ingyen pia kaja, meg fel is szoktam szedni valakit

úgyhogy van ezer oka

2009. júl. 27. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért - már ha az ember meghívásra meg ugyi - nem olyan ingyen dolog ez. Hálisten a mi családunkban már mindenkit férjhez evett a fene, bár ki tudja, van aki többször elköveti.

Presztizst csinálnak belőle az emberek. Lásd anyámat:

esküdött egy másodunokatesóm. Anyám már a télen jajgatott, hogy jaj-jaj mibe lesz ez neki, már eljegyzés is volt, itt biztos lagzi lesz. Ruhát is kell venni, meg ajándékot, meg a menyasszonypénz, meg apámat biztos kérik majd hajnalra sofőrnek és az mennyi benzin lesz, meg a sütemény... hát ő inkább a Dunába ugrik, ha meghívják. Ő inkább haragot csinál, de nem megy...

aztán elkezdték széthordani a meghívót és biza az én anyám nem kapott (nem közkedvelt figura:-)))

Mire Ő: hogy lehetnek ezek ilyen szemetek. Miért nem hívják? Azt hiszik, nem tud felöltözni? Nincs pénze ajándékra? Bezzeg a Marit, azt meghítták..... és folyt a szöveg...:-)

Azt gondolja, a másik kedvesebb, mert azt hívják, őt meg nem. (ami azért ugye így is van.)

2009. júl. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!