Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy azok is meg akarják hívatni magukat az esküvőnkre, akik 10 éve felénk sem néztek?
10 éve vagyunk együtt párommal, azóta nem is kerestek minket - most meg kitört a családi balhé hogy miért nem hívtuk meg őket.
Hogy lehet ennyi bőr a képükön egyeseknek?
Ez annyira szomorú.... :(
mond meg, hogy azért nincsenek meghívva, mert baráti társaság bulizik :)
én sem hívtam meg a rokonságot (kivéve szülők, tesók), csak barátokat. volt is egy kis rumli otthon, de megmagyaráztam anyámnak, hogy nincs kedvem olyan nagynénikéket és unokatesókat meghívni, akiket 10-15 éve nem láttam. ez a ti bulitok, olyan embereket hívjatok meg, akikkel jól érzitek magatokat.
ui: én sem kaptam még meghívót!!! :D:D:D
Én még ilyet nem hallottam! Hogy tudná valaki meghívatni magát? Vagy ennyire befolyásolhatóak vagytok? Ne engedjetek semmiféle nyomásnak, inkább legyen harag, mint hogy az esküvőn nemkívánatos személyek vegyenek körűl bennetek, akik elrontanák a hangulatot! Egy jó tanács: mértéktelen italozásra hajlamos személyeket és családtagjaikat ne hívjátok meg, volt rá példa, hogy ilyenek tették tönkre a lagzit!
Nálunk nem volt lagzi, az alkoholista keresztapám helyett a legjobb haverom volt a tanúm, nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!