Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim fizetni akarják, hogy értessük meg velük, hogy mi szeretnénk állni az esküvőt?
Ez létező szokás, a lány szülei fizetik az esküvöt. Az már más kérdés hogy ezért milyen mértékben szólhatnak bele vagy beleszólhatnak e egyáltalán.
Felőlem fizethetnék és szervezhetnének sok mindent, max ha valami nagyon nem okés arra nemet mondasz. De ha lázadni akarsz lázadj, gondolom majd a pasid kifizeti. Vagy te, aztán majd a psidtól kölcsönkérsz mikor másra kell. Vagy épp anyukádtól:P
Igen régebben igy volt, hogy a szülõk álltak mindent. Mondd az anyudnak köszönöd a segitséget, de ti készen álltok arra, hogy lerendezzetek mindent,amire szükségetek van. Egyébként biztosan nagyon örül az anyud ezért olyan lelkes. En visszagondolva az esküvõmre, mennyire jól esett volna, ha a szüleim tudtak volna támogatni, de nem volt nekik mibõl.
Egyébként, ha már van pénze a szüleiteknek és mindent szeretnének felvállalni,akkor hagyd, ti meg a pénzeteket tegyétek félre. Gondolom azért megkérdezik, hogy mégis mit hogyan szeretnétek? Ez csak megjegyezésként irtam.
Én nem vagyok vmi együttérző ember alapban, de itt most együttérzek.
Ismerek ilyen szülőket, és egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogy nem veszik magukat észre. A legszomorúbb, hogy nagyon nem is lehet változtatni a dolgokon, ők ilyenek. Ha majd egyszer oda jutok én is, hogy esküvő, és a szülők ilyen szinten értetlenek lesznek, én biztos egy életre összeveszek velük. Valami borzalom, ilyenkor mit tudnak művelni egyesek, és csak a saját hülyeségük és önzőségük után mennek ahelyett, hogy a gyereküknek akarnának jót.
Leültök melléjük, aztán kedves mosollyal, ám határozottan ezt mondjátok:
Kedves Anya, kedves Apa! A párommal úgy döntöttünk, mi szervezzük az esküvőnket, olyanra, amilyenre mi szeretnénk, és mindent mi is fogunk állni anyagilag.
Szeretettel várunk Benneteket ez alkalomból x. hó x-én, hogy együtt ünnepeljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!