Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/40 anonim válasza:
szép, de nem venném fel.
abba azért gondolj bele, egy ekkora ruhának súlya van, nehéz benne táncolni (ha lehet egyáltalán). Egy kicsit kisebb szoknyával próbálkozz
32/40 anonim válasza:
Gyönyörű.
Szerintem nem baj, hogy régies, konzervatív...
Én amúgy nem vagyok a régiesség híve, de ez valami istenien elegáns!
33/40 anonim válasza:
Szerintem nem. Igazából még mielőtt megnéztem volna egy hasig kivágott, csillogós, giccses habcsókra számítottam, ehhez képest viszont kellemesen csalódtam.
Én nem biztos, hogy fölvenném, de nem azért mert nem tetszik, hanem azért, mert egy falusi kis templomban tényleg kicsit túlzásnak hatna. Ez a ruha tényleg olyan "cárnős", ahogy előttem írták! :))
34/40 anonim válasza:
a képen alul írják, hogy 1,5 kiló a súlya, szóval nem fog összeroskadni alatta :)
35/40 anonim válasza:
háát nem megszokott az biztos ha varratod a ruhád akkor egy csipke kabátkát kérnék hozzá egy pánt nélküli ruhához és valami légiesebb fátyollal mert az már nekem sokk
36/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Mindenkinek ment a zöld jelecske. :)
2012. nov. 8. 16:06
37/40 anonim válasza:
Nekem régóta Grace Kelly menyasszonyi ruhája az etalon. És mivel ez arról lett lemásolva, csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép és nagyon elegáns. Én mondjuk kimondottan rosszul vagyok már a pántnélküli ruháktól, felüdülés néha ilyen szépeket is látni :)
38/40 anonim válasza:
37-es, örülök, hogy más is így vélekedik. A pánt nálkülivel nagyon túlzásba lehet esni, szörnyű, mikor a násznép egy emberként drukkol, hogy az ara D-s keble ki ne ugorjon a a felsőrészből. (A sokkoló vastag sonka-karokról nem is beszélve.)
39/40 A kérdező kommentje:
Hát... igen. A sonkás karok :S Sajnos nekem is az van, mert lefogytam, de mivel nem edzettem mellette, a karom csúnya maradt és ezért szeretnék hosszú ujjú vagy félig hosszú ujjú ruhát.
2012. nov. 9. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!