Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a ruha nagyon túlzás?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 6. 20:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%

szerintem nincs vele gond. tényleg egy kicsit zárt, nyári időszakra nem igazán ajánlott..

amúgy a szoknya rész kifejezetten tetszik!

2012. nov. 6. 21:21
 22/40 anonim ***** válasza:
86%

Grace Kelly-éről lett mintázva :)

[link]

Én nem venném fel, de egyébként szép darab, nem olyan szokásos pánt nélküli tucatruha :) De szerintem ne nyáron tartsátok az esküvőt, mert akkor megsülsz benne!

2012. nov. 6. 21:33
 23/40 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem gyönyörű. De már valaki írta, hogy ehhez kell magasság, tartás, elegancia... Ha az megvan, akkor nagyon szép, királynői leszel benne :D
2012. nov. 7. 00:15
 24/40 anonim ***** válasza:
92%
nem egyáltalán nem túlzás.miért is lenne az??azért mert nem tucatruhát akarsz?ilyen pántnélkülit vagy éppen nyakbaakasztósat?viszont egyértelmű,hogy téli esküvőre való és mint írták alkatod is kell legyen hozzá (nem bántás képpen mondom,hanem mert itt volt egy ara,két ruhát mutatott,hogy melyik állna jól,végül abban ment férjhez amelyik egyáltalán nem volt számára előnyös,pedig gyönyörű arcú nő,egyszer megy férjhez,nem kellett volna neki egy olyan ruhát felvenni,ami kiemeli azt amit el kellett volna rejteni),érted amit mondani akarok.azon a napon valójában Te legyél a legszebb,legbájosabb,csinosabb.
2012. nov. 7. 06:51
 25/40 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is nagyon elegáns.
2012. nov. 7. 07:54
 26/40 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is túl zárt, konzervatív, de ha ez megy az egyéniségedhez, akkor nagyon szép leszel benne.
2012. nov. 7. 08:30
 27/40 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén megmondom semmilyen emóciót nem váltott ki belőlem. Tehát annyira nem lehet gáz, de nem is ingerelt állásfoglalásra.
2012. nov. 7. 09:14
 28/40 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem gyönyörű.
2012. nov. 7. 11:02
 29/40 anonim ***** válasza:
40%
Eléggé.
2012. nov. 7. 11:48
 30/40 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem szép és elegáns. Biztos, hogy valakinek sok, de szerintem meseszép. Nem az a giccses újgazdag-barokk a kilónyi fodorral és gyönggyel.
2012. nov. 7. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!