Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kathrin01 kérdése:
Ha már valaki férjhez ment, akkor már nem lehet koszorúslány más esküvőjén?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 12:43
1/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nincs rá előírás. Ha meg azt kérdezed, hogyan szokás, akkor a koszorúslány hajadon szokott lenni
3/9 anonim válasza:
szerintem pedig nem lehet! ez a szerep csakis lányoknak van kitalálva, a nevében is bennevan: koszorúsLÁNY! egy asszony mi a fenéért akar lány lenni ismét??? az a vonat már elment! Na de tényleg! bár mit lehet, ezerszer leírták már itt, hogy mindenki a saját esküvőjét úgy intézi, ahogy akarja. Akár a nagymama is lehet koszorúslány, ha amúgy vidám, röhögös esküvőt akartok.
4/9 anonim válasza:
szerintem nem illik... vannak más pozíciók, amit betölthetsz asszonyként...
5/9 anonim válasza:
Igy van, nem illik.
Pontosan azért mert esküvő után asszony lesz a lányból.
Általában hajadonok szoktak lenni a koszoruslányok, illetve én meég nem halottam arról hogy valaki feleség létére koszoruslány lett volna. :)
6/9 anonim válasza:
hát, akkor én vagyok a kivétel. A barátnőm felkért koszorúslánynak, de úgy alakult, hogy a mi esküvőnk egy héttel előbb volt, mint az övék. Mikor felkért,(februárban) akkor még hajadon voltam, és egyikünk sem tudta, hogy majd az augusztus úgy alakul, hogy nekem előbb lesz az esküvőm. Mondtam Neki, hogy válasszon mást, megértem, de azt mondta, hogy Őt nem zavarja. 24 éves voltam akkor. (ez 2006-ban volt).
7/9 anonim válasza:
nyugaton szokás, hogy férjezettek is lehetnek koszorúslányok, itt inkább hajadonok szoktak lenni.
8/9 anonim válasza:
szerintem nem. Csak hajadoknak szol ez a szerep.
9/9 anonim válasza:
Lehet. Helyzettől függ, de nem szokás. "Leánytársai búcsúztatják" a menyasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!