Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet valaki 18 évesen koszorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki 18 évesen koszorúslány az unokatesója esküvőjén?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
:@:@
2010. márc. 14. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
peersze:)miért ne lehetne?
2010. márc. 14. 12:54
 3/9 anonim válasza:
86%

Szerintem ez nem korhoz kötött-ha erre gondolsz.

Ahol én voltam esküvőn ott volt 18-19 éves is meg attól fiatalabb is koszorúslány.

2010. márc. 14. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát lehet a hollywoodi filmek nagytöbbségében pici lányok a koszorúslányok, de én 18 évesen nem kérdeznék ekkora... Persze, hogy lehet!
2010. márc. 14. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

nem, tilos! :p

szááániiiiiii....

2010. márc. 14. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? nekem a legkisebb koszorúslányom 5, a legidősebb meg 25 éves volt :)
2010. márc. 14. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
5évesen én voltam a gyűrűs kislány:D
2010. márc. 14. 13:32
 8/9 anonim válasza:

Persze. Vannak kicsi lányok, ők általában azért mert nagyon édesek meg ők viszik a gyűrűt, fátyolt, szórják a rózsaszirmokat, és vannak a nagyobb lányok. Ilyen volt én is. 22 évesen voltam koszorúslány, 2-en voltunk nagyok, és volt egy édes kicsi lány aki a gyűrűt vitte.

Sokszor a nagyobb lányok a menyasszony testvérei, barátnői.

Jó szórakozást majd az esküvőhöz:)

2010. márc. 14. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
aki férjnél van,vagy volt az nem lehet koszorúslány.mindenképp hajadonnak kell lenni,ezáltal lehet akár 80 éves is(mondjuk nem tudom hogy nézne ki csilli-billi koszorúslány ruhában egy mami korabeli nénike-biztos ari lenne)na a komolysághoz visszatérve,persze nyugodtan lehet 18 éves koszorúslány.
2010. márc. 15. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!