Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha veszettül félek a válástól?
Elég fiatal vagyok még, de elgondolkoztam a házasságon. Nagyon szeretnék 'jól' férjhez menni egy olyan férfihez, aki szeret, én is szeretem, 'összhangban' vagyunk, nem jelent gondot az anyagiak stb. Attól félek, hogy ez ábránd, viszont ha mégis találnék egy olyan férfit, akivel eljutnánk a házasságig, pár éven belül elválnánk.
Nem tudom miért van ez a kényszerképzet a fejemben. Talán az idősebb ismerőseim sokat beszéltek a válási statisztikáról.
18l
a házat nem a tetővel szokták kezdeni építeni hanem az alappal.
Szóval előbb kell egy pasi a számodra, akit kell ismerned hogy igent mondj egy lánykérésre, ez jobb esetben nem 1 év járás után fog megtörténni hanem 2-3, az alatt meg el lehet dönteni hogy megbízol e benne vagy sem.
A statisztika nem jelent semmit, azért mert 10ből 9en elválnak, még lehet hogy ti lesztek pont az az 1 akik megmaradtok egymás mellett. Ez igazán azon múlik hogy milyenek vagytok, hogy tudtok együtt dolgozni, élni, tervezni..
Ám miért félsz a válástól ha még el sem vagy jegyezve? (már ha még nem vagy, mert nem tudom hogy vagy e vagy sem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!