Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Félek a válástól. Ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a válástól. Ez így normális?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy egyre rosszabb a kapcsolatunk a férjemmel és nem látom, hogy ez változna. Próbáltam már mindent (tényleg mindent) de úgy érzem, ha sapka van rajtam az a baj, ha nincs akkor meg azért ordít velem.

Van egy 21hós kislányunk.

Mi történik, amikor beadom a válókeresetet? Egy kicsit félek a "bizonytalantól". Ugye a babánk felügyeleti jogát nem kaphatja meg? Ettől is félek. Én jelenleg GYEDen vagyok, de neki magasabb a fizetése. Mi számít az elhelyezésnél? Jelenleg nincs külön lakásunk, anyumnál élünk. (mert elvileg gyűjtünk a sajátra)

2012. máj. 23. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jellemző, hogy az apának ítélik a gyereket.
2012. máj. 23. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az apa akarná nevelni a gyereket.

Mondjuk elgondolkodtató, hogy már ennyire átgondoltad..

2012. máj. 23. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam át "ennyire", csak ezek a kérdések jutottak eszembe elsőre.
2012. máj. 23. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális a félelmed. Amikor hozzád hasonlóan, bennem is felmerült a válás kérdése, elfogott a félelem, hogy mi lesz majd később?! Amikor már mind a ketten akartuk és kimondtuk, hogy válunk, ő később mégis meggondolta magát. Kész gyötrelem volt, nem bírtam tovább, elegem lett a napi terrorból és sírva felkerestem egy ügyvédet, hogy segítsen, mert ebbe a helyzetbe én belebetegszem. Segített, elváltunk. A tárgyalás után, úgy éreztem, mintha egy hatalmas súly esett volna le rólam. Nem bántam meg, hogy elváltunk, de nagyon sok erő és kitartás kell hozzá, hogy végigcsináld.
2012. máj. 23. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt életed azelőtt is, hogy hozzámentél és lesz azután is, hogy elválsz tőle, plusz még ott lesz a 21 hós manócskád is, akik kitölti napjaidat. A válástól normális ha félsz, a felügyeleti jog viszont mindenképp a tiéd, mert minden bíróság és jogrendszer az anya és gyerek érdekeit helyezi előtérbe.
2012. máj. 24. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!