Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a ruha amelyik ezek közül jó lenne menyecske ruhának?
Ezek közül a ruhák közül szeretném megvarratni a menyecske ruhámat, persze mindegyiket valami bordós árnyalatból. Ez lesz a menyasszonyi ruhám-> [link]
Menyecske ruha jelöltek: [link]
Más ötleteket is szívesen várok. :)
Egyiket sem tudnám menyecske ruhának felvenni.
Bár vszinűleg azért mert elfogult vagyok és régóta van már az örök befutó.
Egy szélesebb piros masnival a derekán ő az én favoritom:
A menyasszonyra ruha szép.
A menyecske ruhák viszont nem igazán tetszenek...mondjuk érthető mert én veled ellentétben nem szeretem a nagy abroncsos,tüllös ruhákat :)
Az utolsó viszont tényleg gyönyörű,csak kár, hogy fehér....így nekem túl unalmas :)
Az utolsó kettő tényleg szép. A menyasszonyi ruhád meg gyönyörű lesz. Én is rajongok a csipkéért :)
Viszont szerintem nem jó dolog duplázni: mmint hogy mind a menyecske ruha, mind a menyasszonyi ruha hasonlóak. Márpedig ha az utolsót választod, akkor ez lesz a felállás. Én ezért az utolsó előttit támogatom :). Varrasd meg egy másik színben (sápadt rózsaszínben, ciklámenben, akár tűzpirosban), és gyönyörű lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!