Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog amit megbántál az esküvőddel kapcsolatban?
Az utolsó baklövések mind az enyémek, csak külön-külön írtam le őket.
Köszönöm az előző hozzászóló együttérzését, nagyon jól esik. Én a gyűrűlevételből nem csináltam problémát, bár tudtam a babonáról, mosogatásnál az elején mindig levettem a jeggyűrűmet, annyira féltettem. Az a gyertyadolog olyan kísérteties volt, na mindegy. Utólag nekem már azt nem hozza helyre az ismétlés.
Azzal egyet értek, hogy a nagy változtatások nem jók néhány nappal/héttel esküvő előtt, de a ruhafelvarrás szükséges volt. Ha nem varrattam volna fel, magasabb lettem volna a vőlegénynél a magassarkúban, ami nem engem zavart volna igazán, hanem Őt. Ha meg lapossarkúra váltok, 2 lépést sem bírtam volna táncolni, annyira ráléptem a ruhára és a sok alsószoknyára. Vagy én vagy valaki más letaposta volna róla a ruhát. Szóval a ruha megcsonkítása ellenére az adott lehetőségek közt mégiscsak jó döntés volt. Amúgy rajtam kívül a kutya se vette észre, el voltak ájulva a ruhától.
A próbafrizurára valóban túl későn került sor, de ez meg abból adódott, hogy párom vidéki szüleinél volt az esküvő, és helyi fodrászt kerestünk. Havi egyszer vagy még ritkábban jutunk le oda, így a következő próbafrizura már csak az esküvő előtt 1 nappal volt. Azzal már szerencsém volt:)
Az önbarnítókrémek valóban életveszélyek, én egyszer foltos lettem tőle, így szerencsére azt nem próbáltam ki az esküvőm előtt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!